Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zagreb, Beograd, eventualno i u Ankaru?
U Zagreb, Beograd, eventualno i u Ankaru?
Lako ćemo za DKP mrežu prebaciti ih u tvoj kabinet u Mostaru, hrvatskom stonom gradu. Normalno da treba uposlenika što će ti prazan kabinet. A Bakir je od ispunjavanja Fahrinih zahtjeva ( max do 24 sata) brži samo u ispunjavanju tvojih. Tako da će to biti ekstremno brzo završeno. A silna dreka Bošnjaka na Zlatka ??
Problem nije Čović, nego nepismeni diplomati koji išarete nogama i rukama da se sporazumiju. To se mora mijenjati. Malo je poznato koliko je djece BiH guzonja sa nedovršenim studijima DKP-ima diljem svijeta i predstavljaju Bih. Omladina koja je završila jezičke studije gule konobarske poslove i tezgare po ovim prodanim međunarodnim tvrtkama za male pare.O tome se radi.
Yebbem li ti Bernardicu u dvicu
Ovako se meni nameće zaključak : Hrvati su obavili posao unutar BiH, postavili su logistiku. Sad idu dalje prema napolje. A Srbi i Bošnjaci...ma'una.
To spremalo odmah poslije rata! Kada je i na kom parlamentu odbijeno nešto Hrvatima? Prije ubace kost Između Banjaluke i Sarajeva, onda se pojave kao pomiritelji i pokupe kajmak. Parmaci u Banjaluci i Sarajevu gledaju kako da sačuvaju mundere i čekmeđe, a Mostarska lopuža im samo još žene ne odvede iz Sarajeva i Banjaluke! Toliko o maslinovoj grančici mira i maču iza leđa!
@alejalipa92 Odakle im lova za prve velike tržne centre i robu da ih napune? Samo budali nije jasno da je sve planski odradjeno.
Ne riSe vise i ti molim te!!!
@BaboMurat neka,pusti čovjeka da nam ulije malo hrvatske pameti,on je velika postenjacina i vrlo je šarmantan,pravi europejac
@BETTY Bas, da mu ravnog nema! 😊