Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ce hrvati u BiH izglasati predsjednicu Hrvatske...
@dado_74 Mislim da neće. Glasaće za Škoru, koji neće ući u drugi krug.
@dado_74 - tja, a kukaju kada im Bošnjaci izglasaju u svojoj avliji Željka???
Šta li kažu hrvati? Bosanci im biraju predsjednika!
Sutra da Dodik i Izetbegovic postanu katolici....mogu sljedece izbore glasati kao "hrvati"....tako daleko ide ova mudrost o patriotama i kamenjarcima.
Covicu se gace tresu svaki put kad su izbori u Hrvatskoj. Zna da ga na slobodi odrzava samo HDZ. Kad se politicke prilike promiiene u Hrvatskoj on ce da ekspresno padne zbog para koje je uzeo od R Hrvatske.
Nek se sad i Hrvati iz Hrvatske bune što im Bosanski hrvati biraju predsjednika.
@ba. Pa I bune se, alo ko ih pita!
Ja navijam za Željku Komšića oca nacije hrvata i jedinog predsjednika hrvata,covic nije ni do kolena ocu nacije
Ja navijam za Željku Komšića oca nacije hrvata i jedinog predsjednika hrvata
Glasao za Merkel i nacrtao kur_inu preko cijelog lista
E gledaj gdje ih slikaju pa stvarno i kaze izbacili ih bahhahah e jeste zecevi
DAO GLAS K.K.... KOLINDI KURVAOVIC!!!
I onda kaze Covic da su njima u Bosni drugi birali hrvatskog clana predsjednista,bogami je ovaj balkan zreo odavno da bude kakva apokalipsa pa nek nas nema bolje je bogami
Nek ste nam ovog ustasu slikali, familiju vam ovim putem pozdravljam
Samo za HDZ treba glasat HDZ ce najbolje razorit Hrvatsku, da mozemo vratit nekad u buducnosti Kraljevinu Bosnu
Smijesno bi bilo da je Covic u predsjedništvu BiH a da glasa za predsjednika druge drzave...to nema nigdje na dunjaluku...ovako nije smijesno...al u k..cu
@mycobacterium smjesno je sto ste nam vi izabrali jednoga, nek se lijepo brine za vas, mi nemamo nikakvih ocekivanja od njega. Za hr predstavnika glasujemo jer smo Hrvati koji zive u BiH. Takodjer Hrvati u Australiji i diljem svijeta mogu glasovati.
Moj did je bio car 1943..crnokosuljas nas dragi
Bosanskohercegovački katolici neće izlaziti na ove izbore.
Ko fol kolindača sere po nama čitav prošli mandat al joj kad tad na um padne dobro osunećena bosanska čundara pa makar i samo u vrijeme izbora.