Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovke odjednom najveći patriota Bosne i Hetcegovine.
Ovakvim kao on ova zemlja je dala sve, samo posten covjek il se pati ili je odselio,
@ZastoDusmani mjenjaj dilera narkoman
Ovo je neiskreno, samo kao rezultat uticaja izvana kojem je morao podleći.
Hvala i tebi isto
Poubijali se medjusobno,a borili se za drzavu. Svim Bosnjacima i Hrvatima srecan Prvi mart,da zivite u dobrim odnosima,od srca zelim.
...čestitka...što bi rekli...s figom u džepu... :-)
@2002 , oprostices mi sto ti praznik ne cestitah unapred,necu da baksuziram. Sutra cu to uciniti,ali da se uparadis,zalizes kosicu,obuces odelce,da bude svecarski.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sve govoriš da je Armija Bih bila zločinačka, a u isto vrijeme čestitaš dan nezavnosti zemlje koja je služila ta armija, kakva ironija.
Covic moli boga da ga ne uhapse
Čovića za bošnjačkog člana predsjednišva!
Jes pored živog Milokrada.Ako bude stani-pani Mile će tražiti da napadnemo Srbiju.
da se je pod ovim pismom potpisao zeljko komsic ustao bi zaploskao onako od srca jer bih znao da stvarno to misli... posto je covic, odo imam nekog neodloznog posla na wc
"Dan nezavisnosti obilježavamo kao historijsku potvrdu opstojnosti naše domovine BiH, zajednice tvorbenih i ravnopravnih naroda". Ne samo da je odvajanjem od SFRJ Bosna izgubila nezavisnost, nego su svi "tvorbeni i ravnopravni" narodi ratovali medjusobno. Izgleda da ih je ona pedercina Juncker toliko lizao i ljubio danas, da su svi malo potreseni i pricaju nevidjene gluposti.
ahahhahahahahahahahahhaahhaahhaahhahahahhhhahaaahahhahahahhahahahahhhhahahahhaaahhahaahhahaahaaahhaahaahhahahaahhahahh
HAHAHAHA Covke, jbace ti Dodik mamu :))) Mada, slazem se sa tvojom izjavom, hahahahahaha :)))) Koja je ovo pizduRa
Vidi Covketa sto uci .
Sta ovome bi,da nije sta pojeo pokvareno.
Evo ga poceo i učiti ! ( divi ruke)
Ko li mu je tekst sastavio..
sa danasnjim danom zakljuceno je da herr Čovke dobitnik nagrade za podvojenu licnost godine 2017/18. nagradu moze preuzeti u muskom odjeljenju Psihijatrijske bolnice Kantona Sarajevo Jagomir u pratnji 3 medicinska brata svaki pojedinacno iz reda ravnopravnih naroda BiH
Hvala Predsjedniče!