Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati sakriju porez da plate , i ti sakrijes kako si platio racun od 5 000 000 KM za kucu, i jos si sakrio orginalna rjesenja na Sudu BiH pa zivis ... ne seri kriminalac jedan
@Tume Škutori koji su u ratu najviše profitirali i pokrali humanitarnu od koje su pravilu industrijske zone su najveći otpad i jad Države Bosne i Hercegovine.
I jos mu se Bakir sage u novom zakonu o radu (clan 160) gdje"federalna inspekcija NE SMIJE kontrolisati firme u kantonima sa hrvatskom vecinom"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na stranu mrznja ali covjek je u pravu sto se tice pisma da su svi morali biti upoznati s njim.
danac daj ne lupetaj ---zrtva genocida da sa dzelatom dijeli bilo kakva pisma je si lud il ti noge smrde
Bakir sam pokrene postupak. Onda sud pošalje pismo sve trojici. Ivanićevo pismo se u međuvremenu otvori. Sud kaže da BiH ne predstavlja samo Bakir nego 3 osobe. I onda Bošnjaci oćekivaju da Čović kaže, ma OK što me niste ništa prije pitali evo sad ću uz vas biti. Pa gdje to ima?
...samo bakir glupi uške ništa ne krije....on javno kaže, babo mi je ostavio milijarde maraka....ali ja živim skromno i smišljam ublehe ko nikad....
Ti nisi sakrio nikakav papir ti si sakrio milione i vile.
Đaba si nakačio ove profesionalce da dislajkuju! Narod, Hrvatski te već dobro upoznao, a ni HDZ HR neće sa tobom i Ljubićem da se sve više blamira. Ostao vam je Dodik i Ivanić!
Zar ti neviđeni licimjeru još uvijek misliš da je Tuđman živ i da je ovo 1993? Parasustav Hrvata nije prestao baš od 1993 godine do danas. SDA i ostali koji ste u krađi imovine ovih naroda sada ga održavate kroz torove. ŠTA JE hns - VLADA? KO JE NAREDIO DA SE HRVATSKI / HDZ/ POSLANICI U PARLAMENTIMA PREDSTAVLJAJU KAO KAO HNS-ovi POSLANICI. č o oooviću????? Vrijeme ti je za put koji si sebi namjestio, zatvor za licimjere i zlotvore!
Dragane normalno si lazov ali u ovom smislu si u pravu! Bakir i njegov najuzi krug blokiraju put eu radi turaka i arapa to je cinjenica ali ne samo to vec Erdogan instrumentalizira srebrenicu za sebe sta sam ja vec predvidio prije godjnu dana
Spakuj pidzamu i cetkicu za zube Covicu, ode ti u prdekanu, optuzba ratni zlocin nad civilima i zarobljenicima. Dodo iz Laktasa ce ti dolaziti u posjetu svake predizborne kampanje
Kako god ti si pakšu, jer ti pertle vire iz dodinog prkna, a ništa biolje nisu ni bake ni baketovi kriminalci o kojima svaki dan iskoči po još jedna afera. Generalno jadni su ovi narodi kada ih takvi kao ti, dodo i riđobradi zastupaju, vi ste smeće ovih prostora
A TI SI SAKRIO DA SI BIO UPRAVNIK RATNOG RADNOG LOGORA SOKO MOSTAR, PA SI JOS POSTAO PREDSJEDNIK? DA NE GOVORIM DA SI IZDAO SOPSTVENU DRZAVU SVRSTAVAJUCI SE UZ SRBIJU I PROTIV VLASTITE DRZAVE U SLUCAJU "REVIZIJA". NARAVNO DA JE DOBIVENA REVIZIJA I DA JE PASALUK MORAO PLACATI ODSTETU, TI BI PRVI, DOBRO NE TI, BEVANDA BI BIO PRVI, A TI BI BIO DRUGI U REDU ZA RASPODIJELU TE LOVE.
SAMO TO JE FENOMENALNO, OVAJ SE DOBRO PAZI KOME DAJE INTERVJUE I DOBRO SE PAZI DA SE NE POJAVI NEKOM KO BI GA POKLOPIO U TIM NJEGOVIM "KVAZI ARGUMENTIMA". SJEDI U TV STUDIO SA BAJROVICEM ILI IZDAJNIKOM SULJAGICEM, PA PRICAJ ONDA NEBULOZE, A NE OVAKO, ON PISE PITANJA, ON PISE ODGOVORE.
Kako si krenuo Čoviću ja vidim Lijanovića na tvom mjestu za naredne izbore 😀😀😀
Ovoga komsic treba i moze potuci na narednim izborima za predsjednistvo. Taman da se otvore oni predmeti koji se vode protiv njega zbog kriminala, a po kojima je popadala prasina zadnjih godina. Da ne sere o trecem entitetu i ne glumi pacenika.
evo ga lesinar, osjetio da se treba pljuvat po Bosnjacima i odma kreno. samo cekaju da zavade izvuku guzicu i profitiraju
jel ovo đubre uvjek ovakvo đubre bio ?
nele09 Uvijek...
Nema većeg kriminalca sa dužim stazom. Lopovi ste VI svi pa vam nesmetano ni zloupotreba žrtava. Umjesto da da Braniš žrtve( Hrvate) ti ih žrtvuje s za svoje lopovske ciljeve.
Bosnjacki politicari kriju dokumente od sudova, a rasprava o cemu nego o "skutoriji". Bosnjacki politicki zivot od kraja rata pa do danas, kad god se zasere, usere ili posere po BiH ili slicnom jednostavno ubaci Ćetnike, ustaŠe i faŠizam u priĆu iako veze s vezom nema, kao i evo u ovom slucaju.
Da u BiH ima Uskok ko u Hrvatskoj ti bi davno bio u przunu