Komentari (530)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tajna da bi ti sa Dodikom zajedno jos jace radio na razgradnji drzave
Covicu nikad vise neces biti u predsjednistvu
@haver01 Hvala bogu pa Čović nije bio u predsjedništvu BiH sa Dodikom i ne treba dozvoliti ni po koju cijenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jadnijih i glupljih ljudi od ovih što žive u BiH, teško da se na planeti može naći a pogotovu ovih klix komentatora. Jadnici, borite se za svoju porodicu, za djecu, za bolji standard, za bolji život, uskoro će te svi završiti po narodnim kuhinjama zahvaljujući svojim idolima. Šta se palite na izjave Čovića, Dodika, Komšića, Izetbegovića, oni su već svi multimilijarderi, samo se sprdaju sa vama.
Licemjer
Stvarno su komicni vecina ovih komentara. Ova djeca iz dijaspore ponasaju se kao absolutni vlasnici citave Bosne i Hercegovine pa dodjeljuju Bosnu kako hoce i kome hoce. Cak imenuju i clanove presjednistva prije izbora. Nikakve veze s realnosti ali puno sa djetinjastim izivljavanjem.
KRIVOUSTI ROMIMA TREBA DATI VEĆA PRAVA NEGO VAMA UZP-OVCI.
Idemo zajedno HDZ + SNSD do pravednog uređenja BiH.
Pusti ih Dragane nek izaberu Sejdu da se ovo završi.
Vi rekoste da će te bojkotovati izbore,moža vas i Srbi podrže.
Bosna Bošnjacima.
Da je Dragan Čović prihvatio da u potpunosti provede presude Sejdić i Finci protiv BiH, Zornić protiv BiH i Pilav protiv BiH, te da se otvoreno zalagao za priznanje neovisnosti Kosova, onda možda ni Željko Komšić ne bi pobijedio u Predsjedništvu. Praviti se lud, i pitanje Sejdić - Finci pretvoriti u tzv Hrvatsko pitanje, a pored toga protiviti se priznanju neovisnosti Kosova
Ja i ??
nek ti i tvoj idete u pravom... Gospe ti
Šta je krivi put što ne damo tebi i dodiku dvojici krmaka da cijepate Bosnu nećete nikad krmci upamtite pa nek prvi poginem
Ti ćeš sa svojim jaranom u prdekanu!!!
Ako se u crkvi priča o politici, u džamiji sigurno ne. U džamiji se ne priča o politici, ne dijeli se oružje, ne poziva na ubijanje, ne zlostavljaju i siluju djeca. Donositi zaključke o drugima na osnovu onoga što sami radite je potpuno pogrešno. Vaš voljeni Komšić je iskoristio patriotizam i normalno, izborni zakon onakvim kakav jest, progutajte to. Hajde da mijenjamo ono što vas boli, recept znamo: "Bosna iznad svega". Mir s vama, braćo Bošnjani.
Možda ti ne ideš u đamiju.
ti bi da se ujedinis a mi kao da Vas gledamo.... nema vise pasa toga... pop..site nam ga
Bojim se da te ne zavede Deenov jahač 🙂