Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
privrednik 06.11.2014. u 12:18 +1 Počeli mljekari stiskat po Čoviću i ostalim.Sad će i ostali proizvodjaći skočiti da se zaštite od jeftinijih EU proizvoda što nas guše. Naravno da pritiskaju, a šta će se sve pritisnuti na PROLJEĆE 15 tice mu ga znaju!
HVO i ostale jedinice su imale oko 7000 boraca sada ih ima tri puta više. Koliko Hrvata prima po dvije vojne penzije? I, po koju cijenu moramo biti u dobrim odnosima sa komšijama? Jel to cijena koju si obećao Karamarku ili je nešto još gore u pitanju?
Nije "sarađivati", nego "surađivati".
Počeli mljekari stiskat po Čoviću i ostalim.Sad će i ostali proizvodjaći skočiti da se zaštite od jeftinijih EU proizvoda što nas guše.
Čović: BiH mora štititi svoje unutarnje interese i snažno sarađivati sa susjedima ( surađivati sa Hrvatskom, jačati hrvatsku privredu, svi ćemo jesti Dukat proizvode, sve što valja od firmi u BiH Hrvatska da kupi, a od izvoza naravno nema ništa ) Čović rocks...
A Dukat ima sjedište u Gradačcu gdje je inače HDZ na vlasti !?!?!!?
opet sere sumnjam u bilo koje dogovore sa ovim mamunom i kriminalcem
... тако је царе ...
Ovaj put i meni došlo uglavu sigurno će biti prvi komentar od commia10th, LOL, nijesi ti normalan, koliko potrošiš GB mjesečno???
...ostalo mi još malo pa da skinem čitav internet :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)