Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad jadni, sve sto je u zivotu stekao, stekao je pljackom i otimacinom na osnovu svog naroda.
Jel ko primjetio da malo baca na George Cloneya? :D
Дисолуцијааааааааааааааааа ! Слобода Српској републици - са главним градом Бања Луком. Слобода ХЗ Херцег Босни - са столним градом Мостаром. Слобода Филџан републици - са главним градом Џалалабад-Сарајстан. Сваком своје и свима добро ! ДИСОЛУЦИЈА ДАНАС !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ja se sve nadam da nas ovi nacionalisti nece jos dugo jeb*vat, mora ih izdat prostata, kad tad :-)
mamu ćemo ti jebavat dok joj ne izbijemo četokomunizam iz glave
ebeneezer.goode.3 da bi mi je*o mamu moras dva metra kroz zemlju kopat :D
Treba ga poslati nazad u usranu hrvatsku pa nek tamo domagija...
pa nije niko lud raditi vaš posao dok vi hem primate plate hem kradete sve sto s emoze pokrasti.
manipulator
Ovo je covjek MONSTRUM sve koci u ovoj drzavi treba mu *** mater
g.covic ima sve kvalitete koje su potrebne da bude u vrhu bih-e politike.
....odlična opaska.......sada neka svatko izabere sebi kvalitete koje su potrebne za bh politiku i procijeni svoje ljude........
OVO SU DJECA KOJA NEMAJU BUDUCNOST!!! ZAHVALITE SE SDA RODITELJE SU VAM DOVELI NA PROSJACKI STAP!!!STA IMAS DEBILU U ZIVTU?? STA IMAS U ZIVOTU BIJEDNICE MALI??? STA TI JE SDA DALA ZA 20god???QRAC DA DJETETU IzBIJES OCI KOLIKI KRETEN MORAS BITI DA MISLIS DA CE NAKON 20god NESTO PROMJENIT? HAHAHHA UDARAJ TI MINUSE DO SUTRA SMRDI U KUCI JA SE ODO VOZAT I TROSIT VASE PARE!!!! A VI???BIJEDNICI???SMRDI KUCI I BUDI BIJEDNIK ISKORISTENI NECES BITI BOLJI COVJEK KAD MI DAS MINUS!!NAPROTIV TVOJE FRUSTRACIJE DOLAZE DO IZRAZAJA!!!JADAN BIJEDAN ISKORISTEN MALI COVJEK!
Svakako ste vi koji glasate za SDA BIJEDNICI SVI samo minuse mozete udarat TO NECE VAS UCINIT BOLJIM COVJEKOM I BOGATIJIM!! PONOVO OSTAJETE JADNA GOVNA ISKORISTENA MAKSIMALNO
Ima i bakir 50.000 PA????ON TREBA DA IMA NAROD NE! Penzioneri,RVI,sehidske porodice NE TREBAJU DA IMAJU VISE OD 200-300???Ne! Plate i penzije ne trebaju da budu vece od 200km??????NE! GLASAJ OVCO PLITKA IZFRUSTRIRANA BEZ MOZGA KMETE SDA JE DOBAR! SDA NIJE KrIVA ZA OVU SITUACIJU NAROD JE!ON IH JE DOVEO! Nije to narod nije ni zivotinje one su pitome!!!To su sa Psiholoskog gledista MENTALNO JAKO OSTECENE OSOBE,OSObe BEZ CILJA I VIZIJE!
Sorry za off-topic ali vezano za dobrovoljacku , treba zabraniti sva obiljezavanja dok se Bosnjacima i Hrvatima ne dozvoli dostojno posjecivanje stratista clanova njihovih porodica . Mislim zamislite debilizam , na jednoj strani ocekuju njihovi politicari ne smetan boravak i obiljezavanje dok na drugoj isti ti likovi daju upute policiji da zabrane obiljezavanja u RS . Da ne pricamo o tezini jednog i drugog zlocina , na jednoj strani ubijeni pripadnici ilegalne vojne formacije dok na drugoj civili . Ne volim nacionalisticka prepucavanja ali svakom normalnom covjeku bi ovo trebalo vrijedjati zdrav razum .
Vi Hrvati ste stvarno bezobrazni. Što sami sebi ne izaberete predstavnika, nego mi moramo sve za vas.
Mala ispravka ne "predstavnik hrvatskog naroda", već "član iz reda hrvatskog naroda".
Citat: " Vi Hrvati ste stvarno bezobrazni. Što sami sebi ne izaberete predstavnika, nego mi moramo sve za vas." ........sukus svega što čini glavni problem u federaciji.......unitarizam........
Znači, Bošnjaci biraju člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, do daljneg.
Reci nam ti lopove daj nam rjesenje... jedno za podjelu rjesenje mozes dati i nista vise.. mrs
Ne vjeruje srce pameti, kaze Skoro i podrza Covica! Daj Covicu kome ti vise prosipas tvoje demagogije. Da si nekakav kao sto nisi, i nasao bi rjesenje za probleme, a ne da samo pricas o problemima i da pravis nove probleme. Zar nije problem sama koalicija i ujedinjavanje nacio stranaka da srusite i ono malo sto je preostalo!
TOLIKO BUDALA I NACIONALISTA KOJI KOMENTARIŠU DA ČOVJEK POŽELI DA ZAUVIJEK NESTANU SA OVOG SVIJETA.
A ti Covicu si pun rjesenja? To izjavljujes iz svoje vile?