Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi iz SAD i EU ne zelite da BiH napreduje, da vam je to u interesu davno bi smjenili Predsjednika RS Dodika i samim tim napravili mogucnost napretku drzave BiH i RS. Ali vi zeliti da od nas napravite bjedu pa da nam vi dajete humanitarnu, zbog toga ste i postavili svog covjeka Dodika, da bi on prvo unistio RS, posto je prodao sve drzavne firme, pa onda da mozda izazove i krizu u cjeloj BiH, to je vas plan i mi iz RS znamo da je to vas covjek, jer on nista nije uradio za RS samo prica o nekakvim autoputevima, aerodromima a opljacka nas sve u ime srpstva, sram vas bilo a i njega.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/48111-dodik-bih-nikada-vise-nece-podnijeti-tuzbu-protiv-srbije.html
tacno !!! el se EU priblizila BIH ! ekonomska kriza ne jenjava ,nesloga medju clanicama. grcka bankrotirala.portugala ,spanije nema nigdje ...rat u libiji...EU sa svim svojim problemima koje ima NIJE puno zdravija od BIH ... KADA DODJE OVAJ PAPAK , I POCNE PRICATE O STANJU U BIH, A NE O EU, DODJE COVJEKU DA POVRATI.... ZUMIRAJTE OVU SLIKU , ENO MU MUHE NA GLAVI!!!!
E nek si nam ti Kolumbo rekao
Hajde da vidimo ko ce ucinit dobro djelo u ovoj fedreaciji da vidimo koliko i da li smo mi zaista bolji od RS. Ja ziveci ovdje mislim da smo mi gori milion puta od njih i ekonomski i politicki i svakako. Ovo nase ne lici ni na sta osim na jednu veliku buvlju pijacu u cijem centru je sarajevo i islamska zajednica. Ma treba bjezat odavde...nas ce nasi vlastiti unistit a ne Mile Dodik.
PA JA SAM SA DODIKOM I TIHICEM NEJVISE BLOKIRAO SVAKI MOGUCI KORAK BOSNE I HERCEGOVINE...... A VI KO DA TO IGNORISETE... Hahahahahaha.........
Dodik je jedini normalan politicar u ovoj zemlji. Kako god se to kome svidjelo ili ne. On se legitimno zalaze za jacanje RS u kojoj je dobio mandat gradjana. On nema nista sa ratom kao sto je slucaj sa kompletnom federalnom politickom ekipom. On je cist za razliku od njih. To sto ga ne podnose je iskljucivo iz razloga sto federalci nemaju pojma kako da organizujuju vlastitu avliju pa po sistemu \"oni tamo su krivi\" hajcaju glupi narod na druge. To je istina i sto je prije skontamo bice nam lakse.
Odron. Ovaj odlazi. Ova nasa sarajevska minderaska elita ostaje da nas farba i narednih 100 godina. U takozvanom entitetu :Zapadna Njemacka\" iliti \"Drzavi za covjeka\" sto bi reko Kim Il Zlajoglu
dosadno je vuci bosnu iz pecina kad ona ne pripada vani pecine..... treba 1000 godina da prodje prvo, mora bosna dozivjeti sekularizam, to jest da se srbi ne okrecu pravoslavlju u svemu isto tako vehabije, pa onda imas jos totalistickog pecinskog nacina razmisljanja u vidu komunjara.
A nepismena stranacki podobna adminsitracija posebno oni iz Direkcije za integracije su za svo ovo vrijeme uredno primali plate, regrese, naknade za topli obrok itd itd itd.... Pa kada i onako ne mrdamo i stagniramo u mjestu daj bar da se pogase ove izmisljene institucije i da se za 80% smanji kompletna administracija pa da te pare koje se slivaju u njihove dzepove investiramo pametnije torsimo ....
Jedini put ka napretku i progresu je smijenuti onog mamlaza Dodika, inace nema nista od svega toga!
Halo licemjeri, 4 god ranije govorili ste da su dodik i dr.Silajdzic najveci krivci eto dr.Silajdzica ste uklonili,pa sad su vjerovatno krivci dodik i Lagumdzija, pa ce te mozda ukloniti i Lagumdziju pa ce doci neko drugi pa ce opet on i dodik biti krivci, ali vi nikako da se sjetite ukloniti profa.sisticki orjentisanog dodika, de uradite to pa ako BiH ne bude napredovala onda ga vi opet vratite, koji ste vi licemjeri, tacno znate sta je problem ali ne zelite da ga rjesite.
bosanci su problem, nikad nisu ni htjeli EU, rusija koja zeli da nestanemo su nasa braca u slavenskom bratstvu i jedinstvu..... pola sarajeva komunjare, boli me briga za bosnom, nije to vise moja bosna. niko je i ne voli, specijalno komunjare i vehabije.
Hebala vas EU, nama samo treba da išćeramo vas EU-luzere iz naših institucija i da krenemo u neki život sami. A vi postavljate neizlječive dijagnoze i na nama se bogatite. Mrsh bola! BIH all alone. Sva tri neredna naroda, ali sami, bez europljana. Mrsh.
Ovi što najviše sole pameti su najviše i krivi.Prvo što su nagovorili Aliju da skine potpis sa mirovnog sporazuma drugo što su nam uvalili ovaj Dejton kako bi imali stalno krizno područje na Balkanu gdje bi oni mogli da se uvale.