Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugi put stavite upozorenje
Hocel radit u Gazi ili zapadnoj obali , Une
Uh, što me prepade!
Sada ce mnogi koji pisu negativne komentare protiv ove gospodje trcati kod nje u Americku ambasadu u Sarajevu i moliti je da im da dzaba pare za razne projekte.
pa to je ta sudbina namjenjena bošnjacima.Podržavaj nesposobnu mafiju kao političke predstavnike pa im napravi aparthejdski ustav pa ih raseli itd...
Ovi su najbolji, ne znas sto su tu ali su tu.
Lijepa
Tobejarabi
slikana štancom za kafu
vake muslimani vole, a i sta ima veze, ne vidi se ispod maramcine sto zovu nikab, hidzab... Znate onu reklamu NIKE za novi nikab? Pa kaze ako vam se svideo nikab, kupice te i NIKE kamenje, za slucaj ako skine nikab!
Je l tebi majka bila u Vilinoj Vlasi pa tako pricas neke nebuloze?
koju ova bolest boluje.
Nebi da se griješim ili da govorim nešto loše ali šta je ovo bog te sapo xD
kakve su ovo nenormalne face?
Bosna ijes u rangu s gazom
U faci joj se vidi da je za nas
Neš moc spavat sine veceras! Svaka cast na izboru slike klikse