Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste im to i omogucili
BiH pobjeđuje!
Dodik laze i kad nije u kampanji.
glasam za NAŠE koji nisu "agresivni" i srednjeg imovinskog stanja, dakle građanski orijentisane. Kakav rat, oruzje, otcjepljenje, nebuloze !
Zadnje tri izborne kampanje su oznacene ratnom, prijetecom, laznom retorikom! I vi, kao i cijeli svijet je zabrinut oko toga? Gori ste vi, sto mi kao od vas ocekujemo neku pomoc, a vi gospodo imate muda velicine klikera da bi poduzeli ikakve adekvatne promijene istog. Kada neko indirektno prijeti ratom, ne priznaje odluke suda, krade godina i slicne stvari, onda to vise nije demokratska drzava
Je li to ona prozvala Bakira i Komšića. Ovo "za nedaj Bože" i "pseudopatriotske teme"
...takodje je zabrinjavajuce sto se Vi prikazujete kao prijatelji BiH a necete da izvrsite potreban pritisak na politicare!!!
@pascal. U svemu se slazem i podrzavam, osim da smo kao afrička zemlja. Ko je bio u Africi zna da im nismo do koljena.
@pascal. Etiopija odavno nije ono što je nekad bila. Kako se otcijepila Eritreja, više nema onih problema. U Somalilendu je rat, pa ga ne razmatram, ali Uganda, Tanzanija, Kenija, JAR, Namibija su u rangu zapadnoevropskih zemalja. A gdje si, ako nije tajna. Mogu li pogađati? Australija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je prica kod nas vec 20 godina, iz godine u godinu se laze, znamo mi to sve, samo smo zaostali pa cemo birate iste na vlasti da nas jebu dok ima vazelina.
To je inace njihovo profesionalno opredjelenje a pogotovu nacionalisti i ultrasi poput vaseg ljubimca laktaskog vepra
Budi moja, curo draga. Dat ću tebi svoga vraga. Prenijet će te preko praga. "Hej, nosonja, neću, neću. Imam, nosonja, svoju sreću. Imam dečka ljepotana koji ima brdo para." Ma imam i ja ljepotana, vrijednijeg od svih tih para, koji čuda mnoga stvara. Veliki je k’o Nijagara. Kakav nos, takav i ponos. Što u izlogu, to i u radnji. Bit ćeš moja, kunem ti se, predat ću te slatkoj patnji.
Sirenje straha je jedan od teroristickih obiljezja.
Da imaju šta drugo koristiti - koristili bi. Ovako im ostaje ono što najbolje znaju: lazi, prevare, prijetnje, lopovluci... Nastavi niz
Ovi stranci svi sikirljivi. Jadni ljudi, sve je to na apaurinima.
Ma seri ih Gospodjo......to je banda a ne politicari
Kazu cigi ajde slazi me nesto dat cu ti 100 KM. Rekao si 200 odgovori mu cigo....