Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONCERT POD NAZIVOM MOJ NAMMETE, ucesnici: Arnaut Damir Demirović Safer Džaferović Šefik Đonlagić Mirsad Fazlić Amir Isaković Mirsad Kapetanović Nermina Košarac Staša Kožul Predrag Lovrinović Nikola Majkić Dušanka Marković Milica Mehmedović Šemsudin Milovanović Miroslav Prodanović Lazar Rančić Hazim Sarajlić Asim Škaljić Fehim Špirić Nikola Tomić Monika Zelenika Diana Krišto Borjana
Svi sretni i zadovoljni osim naroda.
Liberalni kapitalizam...život po mjeri “elite”.
bosnajcima ide na nerve Cormack i Usvajanje Zakona o akcizama
Majku li vam prokletu hebem.. Pocrkali dabogda
Kraljica balkana ..... miletova nocna mora a sad i coviceva ....
samo gorivo za lopove
nemojte nam više ublehe prodavati odlazite dosta je bilo
US taxes, Bosnian salaries
Pade mi napamet ovaj ministar iz lijanoviceve stranke, kad je rekao: "Stedite......stedite, nemojte jesti"
Lovely taxes, thank you so much ♡
Slijedeci korak je da ce (mozda) od tih narodnih para se uzima za izgadnju neprofitabilnog autoputa, sto povlaci uzimanje kredita drzave. Onda tu nam u "spas" dolazi eu-usa-kolonizator, znaci siromasenje drzave i uzimanje drzavnih bogasta pa i toga avtoputa izgradjenog od narodnoih para. Onda nam slijedi od SAKE do LAKTA. SVIMA!.Ko ce od toga da uziva? Pogadjate, EU, USA kamatari koji su se jedini ovome obradovali!
moramo im se oduziti, jer su zaustavili rat i uveli "mir"....
akcize, drugs & rock´roll
vidi kurve. sad znate da nemate prijatelje već samo kolonizatore u službi mmf-a
ako se zarati dzaba ste uveli akcize. evo jos malo pa ce 9. januar.
Vidite Bosnjaci,i vasa mentorica kaze da je to korak naprijed. Sada stvarno treba vjerovati u njenu iskrenost,dok je sve dosadasnje upitno.
uvedite jos kakav porez da malo krene revolucija.