Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava je sreća da u BiH amerikance niko ni za šta ne pita i da su ovdje Turci i rusi dominirajuće sile. Kormakova koristi priliku da se sretne sa svojim ruskim kolegom i da i ovim putem relaksiraju izuzetno zategnute odnose USA i Rusije zbog sirijske krize. Treba sa velikom pažnjom pratiti ove susrete, jer već sutra Balkan bi mogao biti poprište njihovih razmirica.
Što li nema Hrvata, ma ja oni i ne smatraju da je to bio zločin već dobro djelo? Nek su bili prisutni u Blajburgu, Ustašama tamo i jeste mjesto! Kakvu proustašku politiku sad vode da bog da da se ovako nešto više nikad ne ponovi! Jedino što ovaj put nemaju za leđima Naciste a podijeljena Hrvatska to neće ni dozvoliti. A ni kod nas se vjerovatno više ne može desiti ono što se desilo 92 bez podrške JNA!
ne volim vidjeti americku administraciju ni na wc papiru a kamo li na ovakvim mjestima....zasto ne prestanu prvocirati srbe???
Lijepo je bilo nakon 4 godine čuti eksplozije po Lukavici, Palama, Jahorini kao i 99 slušati kako avioni sa raketama idu put Srbije! Nek i oni malo osvjete kako je to kad ti bombe padaju oko glave! S tim što su oni Srbe upozorili kad i gdje će gađati tako da su imali vremenu da se sakriju! Za razliku od nas...
@sandor1 ...potpuno te razumijem...samo nije bas tako kao sto misle bosnjaci...:)))
U Jasenovac treba otici samo kad podaci o zrtvama budu zvanicni a ne izmisljena srpska podvala , zvanicno 58.000 svih zrtava tj nacija ali cetnici kazu 700.000 ???? taman oni sto naselise vojvidinu i pobjegose sirom svijeta od titinih partizana!!!!
Ko su bili Titovi partizani?
...jel i tebi babo donio sapuna od srba?....aaahihihiihhiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zasto je ona pozvana?....
@Dinonailpupodino ..americki ambasador je veselo sjeo na traktor kada su hrvati protjerivali srbe i razdragano mahao sa traktora na kom su bili uplakane zene i djeca....te slike se sjecamo...sta je on radio?...prvocirao i ismijavao srbe...mjesec dana prije toga na brijunima je dogovoren plan sa americkim generalima da se trecina srba pobije,trecina protjera a trecina koja ostaje pokatolici....i taj plan je hrvatima uspio...danas kormak opet prvocira srbe u jasenovcu...strasno....
@Prd0nja ..znam da nije...to je hotelski smjestaj za srbe...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)