Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooooj koji spin! Kako da ih običan čovjek natjera na bilo šta? Samo naj...i možeš! Policija, sudstvo, inspekcije, firme, poslovi, pare, mediji...sve je u njihovim rukama!!! Kad nam već nećete ili ne možete pomoći molim Vas da nam bar mozak ne ispirate.
@Pixy Evo ako Vam napišem pismo sa samo jednim primjerom kako nas pljačkaju hoćete li pomoći, g-djo Mekormak?
@Pixy aha,eno je roni suze ko qrceve glave ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu li sta postigli ucenici iz Jajca?
Kada promijenite Dejtonski ustav, ukunete FBiH i PC, ukinete EUFOR, Incka, ukinete nacionalno pitanje sva 3 naroda, otvorite USA bazu najmanje na 4 regije u BiH, e onda se može nešto uraditi. Sve ostalo je na našu veliku žalost, tek šuplja priča.
...znači Gradžani... :))...sve krezavo i sa anksiozno-depresivnim poremećajem(i to u oba "entiteta")...možda neke 2018...hidžretske godine :))
TACNO ali ako zabranite glasanje budjetskim korisnicima, nastavnicima , uciteljima, telekomu, raznim cimbenicima i to jos pomnozite sa 4 clana obitelji i jos plus vjerske zajednice i SDA da magarca kandiduje dobije 800 000 hiljada glasova. Samo od uhljeba koji cuvaju svoje pozicije. Jednostavno zatvoren krug.
ma samo nam dajte oruzja da se pokrkamo izmedju sebe ,onda naselite nekog normalnog u tu ljepotu
Gradjani su kao uspavana ljepotica, treba princ da dodje i da ih poljupcem probudi iz sna.
Je3o ja građanima ma7er.
Žena je sve dobro rekla, samo što nije svjesna u full-u kakvi kao prvo ovdje ljudi žive...
odlazeca administracija
odlazeca administracija
Ukinite glupe entitete i mi cemo se promijeniti - promise 😉
Kakvi ba gradjani, da imamo pameti davno bi to uradili
Šta ima u Turskoj? Niste oooodaaavnoo
Supljiranje. Nametnu nam nefunkcionalnu drzavu i jos nas pod*ebavaju!