Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su se naši političari zabrinuli zbog tvoje izjave. Prionuce oni na posao. Ima li mene tu, moje je 10% i sl. Pola naših političara nema stan u Becu. Oni će se ubiti od posla da i to obezbijede.
priijonit ce na posao kad budu povisivali sebi place
Postoji li zemlja (ako neko zna, neka kaze) gdje ambasade traže od legitimnih vlasti - da postupaju prema njihovim uputama. Koja je to zemlja osim Bosne a da ima madjunarodni subjektivitet ?! Ovo je strašno, pripremaju vas za izbore i vi izdjete na izbore, glasate, a onda vaša volja se ograniči "zidom" neke ambasade. Da su sto puta ameri - što je dosta, dosta je.
@Opera Mi smo ionako protektorat MZ-a. Šta ćeš drugo i očekivati? Da ti daju pare a ti da budeš samostalan i nezavisan?
dzaba cemo mi na izbore cini mi se
Odjebi Vigemark, i to u skokovima. Lobirao si za akcize samo kako bi svoje licne interese zadovoljili. Govna iz medjunarodne zajednice
Bravo majstore! Tako je!:)
BH političari imaju svo vrijeme ovoga svijeta, jer ih upravo vi podržavate. Kada ste zaprijetili BH političarima, oduzeli im imovinu u inostranstvu?
prije ćete naučiti zmiju da svira klavir
Ne znam , šta kaže stožernik na ovo..; .. "Ali, stranke se prvo moraju fokusirati na prioritete koji uključuju Dom naroda FBiH i Mostar, a sačekati period nakon izbora za rješavanje ostalih pitanja, uključujući Predsjedništvo, u skladu sa relevantnim presudama Evropskog suda za ljudska prava i Ustavnog suda."... Dakle , izbori za Predsedništvo idu po staroma , a posle izbora...i tako dalje , i malo kupusne kalje.!
Pa njima je jedini posao da KRADU !!! Ako te poslušaju, i prionu na posao TEŠKO NAMA !!!
sve je blize dan kada cemo se napokon rijesiti vlasti SDA !!!
Ovde pokradene milijarde, i nikom ništa? Svi su oni u dilu...i stranci i domaća vlast!!