Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek\' ste skinuli onog dzihad-a, svaka cast adminu!!!
- I j.e.b.a.v.a.o---- dodikovu Snjezanu usput.
buahahahahahahahaha buahahahahahahahaha i ovakvi kriminal EU-i hoce integrisati , hahahahahaha EU-a je il totalno slijepa, ili totalno CISTI KRIMINAL..
Budi onda sretan sto si ziv kad vec zivis sa najvecim \"teroristima, ubicama, siledzijama, kriminalcima..\" IIII OPEEET VI NAPACENI BOSNJACI JADIKUJETE I PROZIVATE, PA SE ONDA PITATE STO VAS NAPADAJU, E DRAGI MOJI NE IDE TO TAKO USE I U SVOJE KLJUSE, JER TAKVA SU VREMENA DA VAM NIKO NECE OSTATI DUZAN NI PO PITANJU GLAVE. Dok mi u drugom dijelu ove drzave, uzivamo u izobilju i zivotu neoptereceni vasim postojanjem. ha!
Ima vise djela nego Branko Copic ..
Hrvatska svoje lopove fata i zatvara, kada će naši početi spašavati ovu našu jadnu i više puta opljačkanu državu ??????????
A dodikova pudlica, potureni hrvat covic nista nije bolji...!!! Njega vec godinama stiti korumpirana mafijasko cettnik borjana kristo...!!! Sve je to jedna mafijaska serbsko-hrvatska korumpirana banda ne samo kriminalaca vec i fasista...!!!
MNOGO USPEŠNO POSLUJETE. PRAVI STE PROFESIONALCI . JA TEBI TI MENI , A SIROTINJU KO H EBE .
Nema vecih mafijasa, kriminalaca, rattnih zlocinaca, ubbica, siiledzija i terrorista serba, serbije i gennocidne tvorevine...!!! Samo onaj medjed iz laktasa dodik , opljackao je milijardu eura drzavi Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima...!!!
OVI IZGLEDA NIKAKO I NIKADA NISU BILI NA VASERU SA DODIKOM I LUMPOVALI,I OSTALOM BAGROM POLITICARA IZ RS-A
LAFINO TRADE, ahahahahahaha!
rs i skutorija - mjesta za pranje novca hrvatske i srbije
Davno sam rekao, Vuk Hamovic je vjerovatno najveci kriminalac iz bivse SFRJ, zapamtite to. Od njega ce nas glava tek zaboliti.
Imam i ja ves-masinu ... Dajte da i ja plaknem koji milion ...