Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti obavezne vojne vježbe pod nazivom "svi sa svima"i to s minimalnom vojnom opremom i samo jedan oskudan obrok dnevno,svake godine po 15 dana,isključivo zimi.Da vide pojedinci šta je rov,blato,glad i hladnoća.Ne bi olako lupetali gluposti i prijetili drugima.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Na-danasnji-dan-ubijene-srpske-djevojcice-na-Grbavici/650621
Ko je sada ovaj sunce mu poljubim! ! !
Može i sa Srbijom a da sljedeća bude sa Pakistanom i Turskom 😀😂
Trenutno je vojska srbije min 2x jaca od naše. Tesko bi im se mogli suprotstavit ako bi izasli na lukavicu...
I to je u redu, Bosnjaci su poznati po tome..pozovu gosta u kucu a onda odbiju da razgovaraju sa njim. Tako ce biti i sa ovom vezbom no..ucestvovace treci Republika Srpska puk i vojska Srbije i to na Manjaci. Ko hoce, hoce a ko nece siroko mu polje. Ovo treba da nam bude za nauk..nije prvi put da se povlace iz dogovora.
Kakva vjezba to bi isto bilo da Njemačka vojska ima vjezbu u Izraelu
I zato NATO!
Selam kmejklejkum
I zato NATO!
E svaka cast. Ovo jeste ogroman problem. Juce cijeli dan citam izjave "eto neka proba", a ovo je jedan korak u tom pravcu. Ovo ne bi smjeli dozvoliti nikako. Ako moze entitet blokirati sve zivo, zasto ostatak drzave ne bi blokirao odrzavanje vjezbe? Mora postojati neki mehanizam.
NATO je u BiH, BiH je NATO.
to znaci, najvjerovatnije nista od Traktorijade BL-BG ?!
Ko se smije kladiti da su ovi likovi iza Colpe PENZIONISANA UNIFORMISANA LICA?!?!? :D Evo cvaja da jesu :)
SMS tip za pronalazak pistolja! Molim BH gradjane da ucestvuju u pronalasku nestalih pistolja!POMOZIMO VOJSCI, ONI TREBAJU NASU POMOC!
300 miliona 300 miliona 300 miliona na JEDNU godinu POJEDE vojska!Za stA?!?
A djabe one dvije pudlice saglasne