Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi ga kao poslušali😂😂😂😂😂😂😂😂
"Kad je riječ o SNSD-u i HDZ-u svi njihovi funkcioneri su u službi rušenja države, ali i demokratije." Naša stranka 07 Juni 2022.
Zamislite stranci sa najvise pojedinacnih glasova predlažete da ide u opoziciju hahahaha Dalje nametnuli ste zakon da se HDZ ne moze izbaciti iz vlasti ako dodje do toga da moze blokirati a onda trazite od SDA da ne blokira vlast. SDA je u drzavnom smislu drzavotvorna, sve stranke jednako uhljebljuju i koruptivne su, time jedino SDA ima jednu svijetlu tacku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocito je da se vrsi pritisak i lobiranje da se SDA skloni. Sad su međunarodnoj zajednici dobri dosadasnji kocnicari, potencijalni secesionisti i lica sa crne liste. Ne mirise na optimisticnu situaciju.
I odjednom su se nasi dusebrizni susjedi utisali ko da su nestali sa lica zemlje. Vise im nismo tema. Bar u medijskom prostoru. Bosnjaci u pamet.
Zadnji trzaji kriminalne organizacije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mozda bi ova alma trebala preuzeti sda. menidjeluje kao razumna i inteligentna osoba a vec je podpredsjednik ... tako bake, makse.
Zovite vi patriote ove države na bojkot,nismo mi ginuli za ovu državu da bi neki kvazi političar,čisto sumnjam da je normalan,ponovo nas isporučio neprijateljima države.Mislim da je vrijeme i za ove što im je Alija dao amnestiju,u narodu poznati kao Minhenski bataljon,osvjetlaju obraz pa se odazovu protestima
Vlast je vlast , a čast je čast ! Jedini koji im na putu do vlasti stoje je SDA jer su se zgurali u bošnjačkoj kvoti 33% ne spominju više građansku državu naljutit će se Čović , a SNSD i HDZ sad su dobri a dat će malo i guz..e... za vlast!
schmidt neka sad uvede jos jednu lutriju - hocel sda u vlast sa osmorkom ili bez nje?
Schmidt je tražio od SDA da ga povuku dole
bice Fadil jos 4 godine
Izgleda SDA ovdje jedina koči put prema EU, ni Dodik ni Čović, samo SDA, u tome su saglasni i ovi iz Osmorke, i ovi iz OHR, i Čović, jedino ne znam da li je Dodik saglasan.. Evo već su neki rekli kako je ovo "zadnji trzaj kriminalnog režima" što opozicionari i botovi iz "građanskih stranaka" najavljuju već dvije decenije.
Schmidt se hvalio kako je kao sve odblokirao i sada iza vrata skrivecki moli SAD da odstupi. OHR je izgubio bilo kakav autoritet, sami su se ukopali, nema potrebe njihove odluke izvrsavati vise na bilo kojem nivou, ne pomazu nego jos stvaraju probleme za ovu zemlju.
SDA treba samokritički da definiše uzroke trenutnog položaja bošnjaka-bosanaca i neizvjesne budućnosti jedine nam domovine. Ako i kada se to desi doći će do ozbiljnik kadrovskih i strukturalnih promjena u ovoj stranci što je ključ opstanka BiH. Ne treba se baviti posljedicama već uzrocima, a oni su prije svega u najjačoj bošnjačkoj stranci.
Sljedecoj generaciji koja bude rodjena ce domovina biti Njemacka
Svi što gube se ljute
Svi što gube se ljute
8-rka reprezentacija AA. skrpljena s kolca i konopca ima samo jedno zaduženje: da u tranzicionom periodu odradi strateški cilj S. Departmenta tzv. okrupnjavanje na Z. Balkanu - što je ustvari pripema terena za kreiranje V. Srbije, V. Hrvatske i V. Albanije.
8-rka reprezentacija AA. skrpljena s kolca i konopca ima samo jedno zaduženje: da u tranzicionom periodu odradi strateški cilj S. Departmenta tzv. okrupnjavanje na Z. Balkanu - što je ustvari pripema terena za kreiranje V. Srbije, V. Hrvatske i V. Albanije.
Srbija ,SMK, Alb. i CG nisu niišta hajrovali od tih fondova iako su svi prist. pregovore dobili već više od 10 g.. Srbija i CG su u sve velike projekte išli preko Kineza. Oni debelokožci iz Brisela nisu bili ni mukajt na Z. Balkan dok nisu uočili da se Kinezi Rusi uvaljuju u njihovo dvorište. Sad nam EU gnjide sad ne traže nikakva ljudska prava, poglavlja, prioritete...Najednom ulazi u predsoblje i čekaj narednih 30 g., kada ćeš umjesto EU ući u neku vrstu nove Austro-Njemačke.
Ne treba se povici i treba se boriti do kraja, samo prvo ocistiti smece iznutra, e tad bi javno mjenje o SDA bilo aftimativno i drugacije….