Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...aparata za PCR analizu..." Wtf? Citavo odjeljenje biohemije imate a nemate dovoljno PCR aparata? Plus, bilo je pod-odjeljenje DNK analiza Instituta za nestale osobe. I sad trazite dovoljno PCR aparata? Komicno.
Jes mi odvratna ova malo je rec...
Otvaraju se domaci klasteri i u pravu je zena sto kaze da tek slijede dvije kriticne sedmice.Niko ne zna koliko ljudi ce se jos zaraziti jer je rijec o ljudima koji nisu isli u inozemstvo
To je ono kao treci put pali od prve.. meni ovo sve lici na klister 🤕
Uh evo ugroženih koji su na svakoj važnoj poziciji
I ti Dajana okruzila oko ociju ko da imas koronu...
Jadranka gdje ti je sin?
Fali novinare koji ne pitaju puno.
Hlorokin + azitromicin je sigurno lijek protiv korone. Francuski naucnik Didier Raoult je na pocetku same epidemije cov-19 najavio da taj lijek lijeci koronaviruse. Problem za farmaceutski lobi je sto taj lijek kosta 10 centima, i nije dovoljno skup za ozbiljniju zaradu tog lobija... Lijek treba dati pacijentu u prva 2-3 dana, prije nego virus ozbiljno osteti pluca.
@Tvrtkov Otuda potreba ranog testiranja i otkrivanja virusa. Uvjeriti se treba da pacijent nema ozbiljnijih srcanih problema... Za ostale informacije naci nekoga ko prica francuski i kontaktirati ovu kliniku i profesora licno za detalje... Pa eto... https://www.mediterranee-infection.com/contact/
Perete musafa mi
puno u vraziju mat£r😒koliko god zarazeni da imaju godina,zao mi je,i mladi i stari...cuvajte se
Iako su zaključani iza sedam brava tzv. zdravstveni radnici prednjače po broju zaraženih . Ima pravde .
Kakve pravde paćeniće ? Idiote glupi o cemu pricas ti