Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce biti..nastavit ce se pljacka i okupacija eroneta hrvatske elektroprivrede i aluminija od strane hdz kadrova !
sadtek vidimo njihovo pravo , kao i lice smrda ....SVI NAM RADE O GLAVI , ZATO MOJI BOSNJANI - CUVAJTE SE !!
SAMO SANJAJ SKUTORE,KAKO TI COVIC GUZI SUPRUGU@Diplomirani_pravnik
ti i čović ostajete bez posla
Pa imamo zakon!
Vi koji ste u aktuelnoj vlasti BiH imate samo jedan potez kojim možete pomoći narodu a to je kolektivno samoubistvo.
Vi koji ste u aktuelnoj vlasti BiH imate samo jedan potez kojim možete pomoći narodu a to je kolektivno samoubistvo.
uz moj se i ne boj se
Lutko moja pa opet će se na čaršiji ture prodavat, kako je bilo prije vas bagre i ako Bog da poslije vas ako imadnemo para za tute jer vala sve opuhaste a za raju ništa. Jer vi više od 20 godina ste ko golubovi pomazijaste i one najsitnije mrvice.
Dat im treci entitet i ukinut ekonomski prostor fbih, ukinut sva predstavnistva iz hercegovine za bih, time bi nasim ljudima otvorili nova radna mjesta a oni nek prodaju kamenjaru svom...
je l oni stvarno misle da ce ovolikom hajkom, pritiskom i ucjenama na Bošnjake prvenstveno na Bakira da dobiju izborni zakon koji je gori od postojeceg. Prosla su ta vremena bolan bolan u kojem se Bošnjaci nisu pitali.
samo zamisli,nista se ne boj
Kako ovi UZP-ovc(e)i znaju da nece biti usvojen novi izborni zakon hmmmmm?
Manjina prijeti.Nije ovo 41.Nema više doktora.
ni ja ne mogu zamisliti...ali KOMPLET BiH nećete vladati, ako nekim čudom razgradićete SRPSKU...pa ona na red CIJELA BIH...nešto mi sliči na politiku POGLAVNIKA VL. A:P:?
postoje dva scenarija...ako ne bude izbora bakir i covic nastavljaju vladati beskonacno...kao u mostaru...i drugi je da bosnajci izaberu komsica mjesto hrvata i zvizdica kao bosnjaka i tako bi imali dvojicu protiv dodika....
Vjerovatno će se desiti ono najgore: Kasniće trasa autoputa koja treba ići preko zemlje koju si kupio "na vrijeme".
Bošnjo glupi! BiH je državica u status quo, većina nema pravo glasa a manjina se nalazi na svim mogucim visoko pozicioniranim funkcijama. Dozvoljava se da političari koji namjerno obustavljaju napredak Bosne da ostanu na funkcijama bez ikakvih posljedica. Namjerno su zapadnjaci ostavili ovakav cirkus i banana drzavu gdje nema centralizovane vlasti, sve jer ne zele evropsku zemlju sa muslimanskom vecinom. Propala je i Bošnjačka politika nema buducnosti i prosperiteta.