Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se sad doDIK kandidovati za mjesto predjednika drzave koje ne priznaje? Samo pitam.
Da nisi glupa toliko znala bi da nama precjednika BiH vec troclano precjednistvo. A to pitanje bolje ti je postavi u drugoj polovici Mostara.
Oko moje pametno. uh uh
Nema tu ABC nije ovo skola,nego saljite prijedloge koji mogu proci kao npr;birajte ga u parlamentu,birajte ga u HNS-u,svakako nesto non stop zasijedate,ili najbolje vam je donesete odluku Kim-un-Covic dozivotni predsjednik ,e te prijedloge ce vam Bosnjaci podrzati kaka abeceda kaki bakraci..
E moj Barisa,trebate vi masu stvari na terenu promijeniti pa da vas neko pocinje shvatati ozbiljno a to je npr;Covic-Dodik,dvije skole pod jednim krovom,Mostar,kladionice,stop herceg-bosna,Kordic,Prlic i oatali,Jelavic... ima tu svasta,pa kad to rijesite onda mozete ocekivati podrsku Bosnjaka a do tada qrko dokoljenko...
Udbaš MAto Đakovič jučer intervuirao Čovića. Kaže: Bakir i Mladen zastupaju samo svoje narode a vi osim svog ono kao vodite računa i o drugim ? Vidi se da je ovaj prijedlog zakona radio Vučić u svrhu razbijanja BiH a podržava i BAkir Izetbegović. Naime SVA TRI ČLANA Predsjedništva BiH zastupaju sve građane BIH. TAČKA ! Onda i ne trebaju tri nego jedan, al eto da se ne bi BAkir raspištoljio sa BiH ko sa svojom kolima , imaju 3 koji ga sprječavaju. To je sve.
Udbaš MAto Đakovič jučer intervuirao Čovića. Kaže Bakir i Mladen zastupajku svoje narode a vi osim svog ono kao vodite računa i o drugima ?????? Vidi se da je ovaj prijedlog radio ALeksandar Vučić u svrhu razbijanja BiH a podržava i BAkir Izetbegović. Naime SVA TRI ČLANA Predsjedništva BiH zastupaju sve građane BIH. TAČKA ! Onda i ne trebaju tri nego jedan, al eto da se ne bi BAkir raspištoljio sa BiH ko sa svojom kolima , imaju 3 koji ga sprječavaju. To je sve.
Udbaš MAto Đakovič jučer intervuirao Čovića. Kaže Bakir i Mladen zastupajku svoje narode a vi osim svog ono kao vodite računa i o drugima ?????? Cidi se da je ovaj priejdlog radio ALeksandar Vučić u svrhu razbijanja BiH a koju podržava i BAkir Izetbegović. Naime SVA TRI ČLANA Predsjendištva po BiH zastupaju sve građane BIH. TAČKA ! Onda ne trebaju tri nego jedan al eto da se ne bi BAkir raspištoljio sa BiH ko sa svojom kolima , imaju 3 koji ga sprjećavaju.
RADITI KAO PO CIJELOM SVIJETU: Umjesto tročlanog (nenormalnog) predsjedništva, uvesti pravilo da može biti samo jedan predsjednik (koji dobije najviše glasova na izborima sa teritorije cijele Bosne i Hercegovine) i dva potpredsjednika.
Sasvim logicno da Srbi u svojoj drzavi biraju kako zele.
--- I kod jednog i kod drugog naroda pobjednik je kandidat koji je u svom većinskom i mješovitom području osvojio ukupno najveći broj glasova, uz uslov da je više glasova iz područja u kojem je većinski narod iz kojeg je kandidat za člana Predsjedništva BiH", pojašnjava Čolak. Čolak koje je mirne duše poslao nevinog hrvata Jurišiča na suđenje u Beograd, svjestan je činjenice da u FBiH ne psotoje većinska područja i da je njihov prijedlog presude Sejdić Finci NEUSTAVAN.
Nešto se ne sjećam da u SAD postoje većinski i mješovita područja niti ih američki ustav podržava niti predsjednik države može zastupati samo jedan narod, na čemu kriminalac Čolak inzistira. Zašto nije ugićen radi zlostavljanja Jurišića kao minsitar pravde ostaje neajsno !
@frka ti pricas o SAD. pa tamo vlastiti drzavaljani nemaju pravo glasa za predsjednika. (pogledati Puerto Rico). imaju valjda najgori izvorni sustav na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)