Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna, bez eniteta, bez kantona, građanska država, jedan predsjednik, jedna vlada, jedan premijer, sve državne institucije u Sarajevu, podijeljena u 5 ekonomskih regija. To hoće svi normalni bosanci i hercegovci!
pa to jedino ne odgovara ustashama i chetnicima ...a kazem vojsku treba rasporediti na granicama , zastava tudjih drzava poskidati sa bandera i paralelne drzavne sluzbe ukinuti , u zatvor sa lopovima a izdajnike na vjesala
@miljenko007 kakav treci ? nece biti ni prvog ni drugog entiteta a kamoli treceg ...majke mi , ubise me vise ovi cheto-ustashki spammeri sa glupostima ...kada se pokrene gradjanska drzava nece biti "majorizacije" i "po nacionalnom kljucu " ....mozes biti i eskimo , koga boli K. sta si ti i ko si , samo placaj porez (za pocetak)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kako ce imati stav kad srbi zele zivjeti u velikoj srbiji odnosno hrvati u hrvatskoj drzavi.
a svi smo u velikom qurcu
Zato bh. narod ima jedinstven stav o vama. Kriminalci! Podzemlje!
Ni o proslosti ni o sadasnjosti
Samo je Azra prava Bosanka.
Bih samo napredovati moze kao drzava gradjana bosne i hercegovine,da svaki gradjanin ove drzave ima jednaka prava na cjeloj teritoriji drzave,to je osnov svega
Jesu li u te građane uračunati i arapi i mudžahedini, koji su se ovdje naselili računajući na islamsku republiku BiH u kojoj svi građani imaju ista prava, ali muslimani vladaju tom državom, kao relativna većina.
engleski lordovi sletili na vlasicki aerodrom i odusevili se prirodnim ljepotama....kazu samo da su ih iz sume gledali neki bradati mudzahedini koji su cuvali ovce.....pa su se prepali da nisu zalutali u islamiju...
Laze colak 'ko pas. Nikada se nismo bolje razumjeli, upravo se izvodi tranplantacija na kojoj srbi braci albancima doniraju srce srbije.
bravo lordovi. predložite svima da se bosanski muslimani humano presele u guantanamo.
...haj ti probaj preseliti vlašku ti majku hebem šovibističku
Jesi li im rekao kako si na vrijeme kupovao zemlju kuda prolazi autoput?
popuši mu ga index govnaru
kome se jebe za britanske lordove, to su uglavnom izlapljeli starci koji bi sve rješili povlačenjem ravne crte između ljudi. pogledaj kartu afrike pa će ti biti jasan lordovski pogled na svijet.
Bosnjaci opet kmece o R BiH. Kako ocekivano.
dodijali su i bogu i narodu sa ovim lažnim pamfletima: Bosna građanima i slične gluposti kada se zna šta je cilj iza "građanske" države
AKO VI NEMATE, MI IMAMO
Dakle, koliko je ovo ozbiljna stvar najbolje govori jučerašnja vijest da je Dodik imao sastanak sa predsjednikom međunarodne komisije koja se bavi istraživanjem genocida nad srbima u Jasenovcu. Na sastanku je dogovoreno da će ta organizacija organizirati izložbu u parlamentu V.Britanije. Koliki je strah sprpskih političara od aktivnosti lordova dovoljno govori ovaj podatak.
Ko prati ovo podrobnije zna da je najavljen događaj za slijedeću godinu u Londonu ozbiljna stvar. V.Britanija nije zaboravila obaranje rezolucije o genocidu u savjetu bezbjednosti pa je na tom fonu preduzela konkretne korake. Jedan od njih je i ova posjeta a sve s ciljem održavanja konferencije na kojoj će BiH dobiti novo uređenje.
Uzroci BH krize se nalaze u politikama i odnosima Zagreba i Beograda prema ovoj zemlji, kojima neodlozno treba uvesti sankcije kao S. Koreji.
Jadni lordovi kad tebe moraju slušati... Lordkinja Arminka je tebi zakon.
Pazi lika molim te. Ma ovo samo u glavu udarat treba.