{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Club Cristal: Elitni striptiz da, prostitucija nikako

9.10.2015. u 17:57
42
Club Cristal: Elitni striptiz da, prostitucija nikako
42
Club Cristal: Elitni striptiz da, prostitucija nikako
Foto: Klix.ba
U povodu nemilih događaja vezanih za hotel Holiday kada je u SIPA-inoj akciji Coral i Tango, zbog utaje poreza, organizovanog kriminala i navođenja na prostituciju, uhapšeno 16 osoba, a među njima i direktor hotela Holiday, oglasio se i menadžment kluba Cristal koji se nalazi u prostorijama ovog hotela.
Menadžment kluba Cristal navodi kako osjećaju odgovornost i potrebu da informišu javnost o tome kako nemaju nikakve veze sa SIPA-inom akcijom, niti navodima u kojima se dovode u vezu sa njom.

"Cabaret Gentlemen's Club Cristal posluje po svim zakonskim, pravnim i finansijskim normama kako nalažu zakoni i propisi u BiH. Svi zaposleni, uključujući i umjetničke plesačice poll dancea su uredno prijavljeni i posjeduju dozvole za rad koje su im izdale nadležne institucije", navode iz menadžmenta kluba Cristal.Dodaju kako u ovom klubu dosad nikad niko nije radio nikakve radnje koje asociraju, navode ili direktno imaju veze sa bilo kojim oblikom prostitucije i sličnim nezakonitim radnjama.

"Apsolutno poričemo bilo kakvu umješanost, direktnu ili indirektnu vezu kluba kao mjesto radnje ili uposlenika u bilo koji oblik prostitucije. Način na koji se klub Cristal dovodi u vezu sa slučajem prostitucije, bez ikakvih argumenata, govori o tome da je namjera da se sve ono što je normalno u svijetu jednostavno zatvori i zabrani u Sarajevu", navode iz menadžmenta ovog kluba i napominju kako uredno izmiruju obaveze kirije prema bivšem najmodavcu kao i prema stečajnom upravniku sa kojim imaju, kako navode, izuzetno korektne odnose.

"Pozivamo sve nadležne, pravne, policijske i finansijske institucije, a naročite medije u državi da dođu i izvrše kontrolu i provjeru svih ovih navoda, a javnost pozivamo na jedinstvenu zabavu u klub Cristal koji je otvoren svakim danom od 21-05h na istoj adresi hotel Holiday", poručuju iz kluba Cristal.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: