Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spičili su ovi milijarde -to je malo para
Cuj zaradice se od NATO-a. Pa kome vi prodajete takve lazi kreteni. Onaj ko udje u NATO ima da \"rikne\" ulazuci pare u tu monstruoznu masineriju smrti. Kupovacete ono sto vam drugi kazu bez paravda pitate puno zasto i kako...pitajte zemlje koje su postale clanice NATO nedavno i pogledajte njihov finansijski saldo. Bice vam jasno koliko stotina miliona (milijardi dolara) se bacilo u tu instituciju mraka. Cikoticu kada lazes barem nemoj da lazes tako glupo...zamotaj malo bolje u japrak pa onda ovim nasim budaletinama od gradjana i naroda podmetni.
@Hrvat. Njima netrebaju nase pare,njima treba nasa mladost i nasa krv koju ce platiti najmodernijim naoruzanjem iz 70-tih godina proslog vijeka,ali sta mozes kad nam susjed konstantno prijeti Rusijom i ima tendenciju sirenja naseg susjedstva Srbija do Tokia,e sad imaj m*da pa nemoj uci u NATO.Nismo mi Hrvatska da im priredimo utakmicu poslije koje nikad vise nece ni pomisliti na sirenje prema zapadu.
NEKA NATO- A , HVALA BOGU .. SAMO MI NIJE JASNO STO SE SRBIMA NE SVIDJA NATO.. HAHAHAHAHHAHAHAHAH. UDRIIIII NATO PO SRBIJI... M.A.J.K.U L.I. V.A.M G.E.N.O.C.I.D.N.U. POZZ OD MISKETA
idi lizi q.rac rusima....
@Pipo Pa eto fino si rekao, da Svica i swedska ovise od SEBE. Znaci ne ovise od NATO-a da ih brani. To i govorim da moramo ovisiti samo od sebe, a ne o NATO. Nece nas NATO braniti od unutrasnjih napada. Garant da se ne ponove pokolji \'92 i dalje je da narod ostane naoruzan i svjestan sta je bilo prije par godina. Nas je trebala JNA braniti, pa je li.... Tako ce biiti i sa NATO-om za 50 godina. Bosnjaci nikad pameti da dodju, uvijek hocemo da neko drugi igra za nas. Moramo sami biti spremni da se opet branimo ili cak napadamo. Historija se ponavlja, samo sto ljudi zaboravljaju. U zadnjih 100 godina Bosnjaci su stjerivani u sve manji tor. Sada smo u najmanjem, iducih rat i gotovo. Ono sto ne pobiju raselit ce u druge drzave i eto. ZAto ja nema namjeru da se oslonim na NATO, da me brani, nije ni \'92 niti ce ikad.
@Bosna djelimicno se slazem tvojom analizom al prije svega Bosna i hercegovina treba postat clan NATO-a bas za stabilnost i odbranu svoje drzave,jer hinjske njuske opet pocinju stavljat nogu u Bosni i Hercegovini,NATO i samo NATO! Najvaznija cinjenica jedne drzave je njena stbilnost politicka i vojna,nabojao si i Svajcarsku,a dal znas da skoro svaka privatne kuca ima svoj bunker a da ne pisem o ogromnim sklonistima koji postoje u toj drzavi i njene voske,kad vec napominjes ove drzave da te posjetim isto na Svedsku.Sta sve ta drzava ima ko odbranu,kod Stokholma ima cio podzemni grad,hehehehe,dal to Bosna i Hercegovina ima?NATO i samo NATO Bosna i Hercegovina treba imat svoju stabilnost i odbranu! BOSNA4EVER!
Ma treba uci u NATO, taman da domaci talibani mogu otici da se bore protiv pravih talibana u Avganistan ! :D A jos mlao i u Iran :D, A da zaboravio sam Irak :D
Mi smo u PM na \"rang listi\", ne zbog toga sto ne pripadamo NATO-u, vec zbog unutrasnjeg uredjenja drzave. Korupcija, milion vlada, ogromni izdaci na administraciju itd. BiH uopste ne treba imati vojsku ili oruzane snage. Samo su trosak. A stranih ulaganja je bilo vise nego puno, samo sto su sva protracena. Ako mislis da ce se mentalite nasih politicara promjeniti da postanu posteniji kad udzemo u NATO, grdno se varas. NATO nemoze donijeti unutrasnju stabilnost. Pa nisu mogli ni za vrijeme rata nista da urade, ustvari nisu htjeli, jer je bio unutrasnji problem BiH. Tek nako vecih masakara su nesto malo bombi bacili. I NATO-u su svi bili isti, i zrtva i agresor. Ima princip zasto ne treba u NATO i EU. Od Bosne je mogla biti super dzrava, da je i sam narod a kamoli politicari posteniji. Milijarde su do sada zavrsile u dzepovima odredzene elite. Takav odnos nam NATO nece popraviti. Ali ako volis da ti neko drugi odredzuje gdje ces ratovati, bujrum.
Ako si ikad cuo za rangiranje zemalja po \"privlacnosti\" za investiranje, onda bi znao da smo mi u p.mat.erinoj...Od 180 zemalja mi smo negdje oko 100. mjesta...Na privlacnost neke zemlje za strane investitore utice x faktora a jedan od znacajnijih je i politicka sigurnost i stabilnost zemlje(zbog cega?zbog sigurnosti VW-a, CocaCole, tj. njihovog kapitala).Ukoliko bi BiH usla u NATO porpavila bi se pozicija na rang listi, sto bi znacilo vece povjerenje investitora u sistem BiH. Zato kapak.Na kraju krajeva bolje biti na strani NATO, neko na strani je.be.nih rusa...
@xzpx Neka mi ti znas. NATO je vojna institucija. ZA ekonomsko poboljsanje stanja u BiH, nece nista znaciti. Ni Svica, Austria, Irksa, Svedska, Finska nisu u NATO-u, pa sta fali njima nista. A koliko vidim ti pratis ostatak stada, kud ostali tu i ti, u tor. Kako drugi tako i ti.
@Bosna Umikni, ne znas ni sta NATO znaci! De samo odgovori koliko imas godina? Pises kao neki balavac koji jos nema svoje misljenje vec kopira sta god nadje na internetu suprotno od logike!
A zasto svi hoce uc u nato kad je toliko navazan?U NATO naprijed,pa kom se ne svidja mars iz Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!
@horion boson... NATO nas nece zastiti od unutrasnjih problema, koji proizvode ekonomsku nestabilsnost. NATO ce za BiH biti samo trosak. Vecina svijeta nije u NATO. Pa su bolje i stabilnije drzave. NATO treba ugasiti, nema vise Warsavskog pakta. Nece nas NATO zastiti od nasih \"dobronamjernih\" susjeda
VAKO, ja sam bog kao sto vidite i da znate od sljedece godine ukidam republiku sumsku, Razlog pitate? pa netreba meni razlog, digo mi se da je ukinem et