Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ISTINA@srbin Po mom mišljenju cijeli problem je u MASOVNIM zločinima koji su se desili u prošlom ratu nad Bošnjacima Muslimanima,nije toliko ni problem ni u tim famoznim entitetima,osnovni problem je METOD nastanka entiteta RS-e a to je etničko čišćenje i masovni zločini i na kraju genocid u Srebrenici. Da toga nije bilo situacija bi bila potpuno drugačija a entitet RS u daleko relaksiranijoj situaciji,dakle sami oni koji su stvarali taj entitet su sebi napravili problem činjenjem masovnih zločina.Mislim da je većinski problem u tome,ostalo su lako rješive stvari.
To sto je za vas istina vrijedjanje je iskljucivo tvoj problem. Tvoj problem je i sto ne zelis BiH nego veliku srbijetinu... To sto se tome protivi citava planeta je tebi okupacija NATO-a ma daaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!
Šta vređaš nekog što drugačije misli od tebe??? Zar BiH nije okupirana? Zar stvarno misliš da srbi žele zajedničku državu sa vama? Znaš odgovor....zato nemoj da vređaš,jer s vređanjem počinje,a znaš kako se završava......bolje ćuti,ako ne znaš ništa pametnije da kažeš
Mali nebitni srbine dzaba se zluradujes! Raspasti ce se i tvoja nadgrobna ploca, a ne samo kosti ali Bosna i Hercegovina ce i dalje postojati i biti suverena drzava. Zato se uhvati kakvog pametnijeg posla nego da presipas iz supljeg u prazno i jos vise skracujes svoj mali beznacajni zivotcic...
Mislim da je procitao sto su mu napisali. To je samo dokaz da BiH nije zemlja,vec okupirana regija NATO pakta.koja ce se raspasti kao kula od karata kada se promeni raspolozenje u SADu.
Postoji li narod na svijetu koji ne želi svoju državu, koji ne želi jezik zvati svojim imenom, koji ne želi znati koliko ima pripadnika i koji slavi svoje okupatore!? Postoji! A znate i o kome je riječ: o našim dragim susjedima Bošnjacima. Bošnjaci ne žele imati državu bošnjačkog naroda, oni je žele dijeliti. Ne sa jednim, nego sa čak dva naroda! Na stranu što ti narodi to ne žele... Bošnjaci ne žele zvati svoj jezik bošnjačkim. Praksa je u svijetu da se jezici zovu imenima naroda koji ih govore. Ipak, Bošnjaci su svom jeziku odlučili dati ime po regiji države Bosne i Hercegovine. Bošnjaci ne žele znati koliko ih ima. Ne žele popis, ili ako žele, onda ne žele da se na njemu izjašnjavaju kao Bošnjaci.
ustav-92 mi ne mislimo da ste MAMLAZI vec JESTE. hhaaaahhhhhhaaaahaa.....
moj kurrac ce ojacati.
Cijenjeni Gosp. Alkalaju, molimo Vas idite vadite Prof. Ganica iz zatvora, i angazujte se da se izbace cijenjeni Ambasadori Engleske i Srbije iz BiH, bar privremeno kao znak protesta, kao sto bi uradila bilo koja normalna drzava.
PO ZENEVSKOJ KONVENCIJI SVAKI ZAROBLJENIK PA I NAJOBICNIJI LOPOV IMA PRAVO DA VIDI ADVOKATA ZA NAJMANJE ILI NAJVISE DVA SATA POSLIJE HAPSENJA!!! ENGLEZI MISLE DA SU BOSNOHERCEGOVCI MAMLAZI I DA NISTA NE ZNAJU! OVO JE VISE NEGO KRSENJE, PONIZENJE i PLJUVANJE PO SVIM ZENEVSKIM KONVENCIJAMA! TREBA JEDAN JAK TIM ADVOKATA INTERNACIONALNOG KALIBRA PA CAK MORALI BOSNOHERCEGOVCI DAVAT DONACIJE! OVO NE MOZE PROC I ENGLESKA JE VISE NAGO OVIM SRAMNIM I SKANDALOZNIM CINOM VISE NEGO POSRALA I POGAZILA SEBE I SVE DEMOKRACIJU U KOJU SE KUNE DAN I NOC! KAKO CE TRETIRAT TA ENGLESKA JEDNOG OBICNOG GRADJANA KAD OMALOZAVA, ISMIJAVA, IZOLUJE I PODCJENJUJE JEDNOG OD NAJVECIH NAUCNIKA, POLIGLOTA, PROFESORA I INTELEKTUALCA EJUPA GANICA? ENGLEZI IZGUBILI STE ZAUVIJEK POSTOVANJE I KREDIBILITET! IZGUBILI STE CAST! IZGUBILI STE KO I SRBI SVAKI KREDIBILITET I LJUDSKU SVIJEST! VI PRAKTIKUJETE TORTURU PSIHOLOSKU I OMALOZAVANJE JEDNOG COVJEKA STO JE ZABRANJENO U ZENEVSKIM KONVENCIJAMA!
Nije mi jasno....zasto ne zatvaras zubnu pastu... Ustao sam ujutro s glavom nateklom I zakacio malim noznim prstom o stol Spotaknuo se o tvoje papuce U padu odkinuo zastor i glavom puko u radijator Htio sam ti baciti vazu u glavu Kad si se probudila i poslala me k vragu Al sam u agoniji bola stenjao ispod stola U grcu se previjao kad mi je sinulo Ne volim te nit sam te ikad volio Na tvoje omiljeno pitanje evo ti odgovor Bio sam mlad it totalno zagorio Tako je valjda sve to krenulo Od samoce i dobrog sexa nastala je nasa veza Pocetni zar je bio zavidan Da nisam svakog dana otkrio jos mana Sad si u mojim ocima samo jos greska u nogama Sto se smijes ko hijena to me toliko ne smeta Koliko neke druge navike Nit sto vrece od tampona bacas stalno sa balkona Samo jedno ipak ne razumijem.....
kako ovaj cetonja moze predstavljati BIH bilo kojem dogovoru nije mi jasno...
genocidasica ana trisic babic je predsjednik koordinacijskog tima za ulazak nase drzave bih-e u nao i ona je ta koja vuce glavne konce! popusili ste bosnjaci, spiric, dodik, ana risic babic ce vam doc glave i drzave, a ovo nista nije novo sto je izjavljeno u clanku! znaci nista novo na horizontu osim da se uporno radi na unistenju bih-e u korist kraljevine srbije preko genocidne tvorevine!!!