Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko ima članova vlade i koji će se iznos novca skupiti, da li je taj iznos dovoljan i kome će biti isplaćen, kada i kako ?
Doslo im ko kec na desetku, situacija kao za poplave. Prostor za pljačke se sužava i odmah se pravi novi prostor za otimačinu. Par njih kao Stasa dobije zadatak da se javno odreknu i objave pola plate koje su dali...čisto da ostali lakše svare. Sve je dio protokola.
Ne rade oni ovo iz solidarnosti, nego sto su zadnje 4 godine pred samim bankrotom. Ukoliko to ne urade, slijedi potpuni bankrot. Ne moze ih vise Federacija izvlaciti kao zadnjih godina, niti mogu dizati jos kredita kao i obicno da se izvlace, nazalost.
nemam ja sta biti solidaran. u ovoj drzavi nikad podrske ni od koga, samo ljubomora podmetanje nogu i podvaljivanje i nasladjivanje tudjem zlu. i onda treba da mi se skida mizerna plata jos da bih se solidarisao sa ratnim profiterima i tajkunima cije privatne firme navodno propadaju ( a ne propadjau, nego tajkun nece da placa radnike)
Dokaz da svi možemo biti solidarni kada nas ista muka udari.
Idemo BiH politicari
Hajd bgt necete ni osjetiti.