Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve će to da bude scene u režiji SDA, pred sudom u Hagu, mora da bude pod nazivom, "Hag na Balkanski način" , samo nemojte zaboravit ponijet nekoliko ciganski šatora i povest sve grupe izvođaća, sa talambasima, te što više pobuljenih, pa kojeg vehabiju da urliću, da prepadnu sudije, tako da iako će sudije kad to vide poželjeti da oslobobode Karađića, morati donijeti osuđujuću presudu.
Ispravno bi bilo kad bi veliki broj Srba ustao i osudio te ponizio Karadžića i njegove zločine i zločince, a isto tako da Bošnjaci i Hrvati ustanu i osude te ponize svoje zločince i zločine, nije bitno iz kog vremena jer zločin nema rok trajanja i opravdanja!
zasto se ne sudi u Americi,drzavama gdje ima smrtna presuda pa da se pogubljuju javno ratni zlocinci i to javno nqa TV mislim da bi to bila najveca utjeha onima koji su izgubili najmilije...
hoce li svratiti do brisela...da vide sta im braca rade? :)
@7edmica2 ...sta ti ocekujes od presude karadzicu? :)
nemojte njega ma to je duša od čovjeka nezovu ga džaba DUŠMAN
Neče njega osudig ksd čeumfjet pd stca vidit čete
U Četvrtak če vodja evropskog ISILa biti osudjen na doživotnu prdekanu. I lipsaće u ćumezu kako to dolikuje jednoj džukeli i urinkoholičaru.
Душе драге, само немојте преко Брисела.
@Чичa Жaркo Brižan si na sabahu.
@WilliamCostigan По целом телу сам такав :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)