Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve je kriv Parlament FBiH i oni parlamentarci koji su tada, u datom trenutku donijeli zakon o bankama i o konverziji. To je iznudjeno lobiranjem, mitom i drugim oblicima korupcije koji je savrseno odgovarao bankama na stetu obicnog gradjanina. Dakle oni majmuni u BH Telecomu, Elektroprivredi BiH, GRAS-u, RMU Banovicima, RMU Kakanj, administraciji i kojekakvih drzavnim i entitetskim agencijama koje je SDA zaposlila i koji glasaju za ove u Parlamentu doveli su do ovog stanja sa svicarcima
A kada je franak padao tada bagro niste protestirali. Podrska bankama
ovu banku treba opljackat sto vise puta i tako naplatiti svicarca
jadan zastitar radi za 490km u svjetskoj firmi securitas ccc
Ponavljam link da vidi sto vise ljudi. http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/najveci-kriminal-nakon-ii-svjetskog-rata-254972
Jbt udju u spekulaciju sa CHF i onda hajde da drzava pomaze kad padnu. Sta da je padao CHF, bil vi vratili drzavi razliku? Bi vraga..
Ne razumijete. Hipo-Alpe u ovom slučaju nije imao pokriće u Švajcarcima. Tj. nije imao toliko CHF valute da daje tolike kredite, već je davala kredite isključivo u BAM i pokriće u istom. Sada oni tuže banke zbog toga što nisu imali pokriće u CHF.
Treba ih sve rastjerat. Policiju poslati jer su uzurpirali privatni prostor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)