Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim pravom bilo ko blojira granicni prijelaz ili cestu maltretirajuci time sve one koji sa njihovim problemom nemaju nista a ne usudjuju se zakucati direktno na adresu krivaca?
I jos jedna stvar jeste li glasali za ove ili niste uopste glasali kao nemogu ja nista promjentit onda sutite i gledajte nebi vam ja da lo da protesutjete nikome imali smo izbore i nista
Blokirajte vi udruga IZBORE pa će to nešto predstavljat. Za izbore ste bili prvi u pomaganju i dovođenju PUKA. Pušite ga sad BAR JOŠ dvije godine komforno Čoviću, Puljiću i Novaliću ! Do narednih izbora. Fino su u pariškoj revoluciji pobacali svećenike kroz prozore u rijeke i septičke jame i kako je onda bilo sve fino. I TO JE DEMOKRATIJA, naneposrednija što može biti !
Parlament FBiH najavio hitnu sjednicu koja treba da se odrzi 2067me ali vec u januaru te godine, kako bi rijesili zahtjeve demobilisanih boraca. :) A pojedinci su culi i pucnjavu iz zgrade Parlamenta..."Puca k..rac parlamentarcima" za probleme demobilisanih boraca!