Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unas se ovaj samo izvinjava, kakva budala, mjesto da se vucic nama izvanjava on nista.... Srbi nerazumiju da mi se mozemo samo pomiriti ako oni priznaju GENOCID koji su pocinili u Srebrenici kao i u cijeloj Bosni, i plate nam odstetu, uklone se entitet, tek tad ce mo se moci poceti miriti, ali poceti.... A vlasi pomislili da smo mi budale i da ce mo mi se odma sa njima pomirita kad to njima cefne, ali nemoze to tako!!! Zivjeli braco bosanski muslimani!!!
Treba politi vodu za njima, barem jednu cisternu.
živ nisam od neizvjesnosti
Dinar po dinar palaca kamen po kamen rat na Balkanu..
Oprosti nam Vucicu sto si nas tukao, ej nase politike i ku*** za pocinjen genocid dzelatima idemo da se izvinjavamo
Ne vratili se...
E ovako to izgleda https://www.youtube.com/watch?v=36IPZzb77Hs
Znam za jedan grad..
I kod mene u TORANJ na sastanak dolazi Mara iz Kaljuze. Za osiguranje je zaduzen tim ALFA Nasera Keljmendija Vasa ROK ZVIJEZDA, citajte Avaz
hahahaahahha!