Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan francuski predsjednik, sa ovim nasim troglavim...
Bas me zanima na sta ce to liciti... Njih trojca se ne mogu dogovoriti samo sa sobom, a sad trebaju zajedno sa francuskim preedsjednikom....
jadni mi sa ovakvim Predsjedništvom
Presmjesno,ovo bas nigdje nema,i kao jos zajedno idu svi.a strasno je to da svi zajedno nemaju pojma nista osim nakrasti i ovu zemlju upropastiti.
...a francuski se tanko zna :-) ...sala ne znam sta ce nam francuzi kad su god dolazili samo su nam belaj donijeli(miteran,morion)
Tri UHLJUPA u Jelisejskoj Palati?!
Ljudi ce im se smijati kad ih vide kao tri musketira :D
Hahahahaha... Kako su u Beograd isla 2 musketira :P
Francuska je naš otvoreni neprijatelj!
Skoro, pa da je ovo istina. Sjećam se kkako je pakaš Morillon skupio slučajno prisutne Srebrenicane i rekao im: Od sada, pa nadalje vi ste pod mojom zaštitom. Žali bože bošnjačkih duša ispuštenih za slobodu velikog naroda Francuska. Njih oko 200 je zaginulo u jedinoj oružanoj pobuni neke od SS divizija, zapravo jedine oružane pobune među svim SS divizijama. Tri dana slobode su im poklonili Bošnjaci. Rahmet dušama ovih oko 200 Handžarovaca koji su otišli na obuku na jug Francuske i prvi metak koji su opalili bio je u Švabe. U septembru će pored mise za nekoliko Hrvata biti klanjana dženaza namaz u gradu Villefranche-de-Rourgue. PRVA SLOBODNA TERITORIJA U ZAPADNOJ EVROPI.
sjeti se pipi i miterana kad dodje pa odjeba amere lafo oni ce rijesit