Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha akademik covic hahaahahah
jedna vreca asfalta za mog bakira
Svaki dogovor sa Turskom i Srbijom nas udaljava od Amerike i Evrope...
razgovarajte vi sad s kim god hoćete šta god hoćete stvari od sad idu mimo vas jer više niste potrebni, po naroda je već razgulilo na sve strane i ostali će. Kome trebaju putevi u pustoj zemlji, narodu te zemlje sigurno ne trebaju.
Realno pogledajte ovu trojicu na slici. Bakir bijel ko sir, a Ivanić i turčin istog tena!!! Što li majku mu kad znamo da su opančarski vlasi čistunci plave krvi. Nisu se oni miješali sa turcima JOK, doduše jest da im je princeza Olivera obalila ga Bajazitu, ali nećemo o tome, jel to im je bolna tačka... Kao i činjenica da su im ga isto tako bakute balile iza štale!!!
joj gle baketa sto ga orgazmi drmaju 😂
Tema susreta je bila kolkosam ja tu dobar, đesam ja tu, kolko ćemo se ugradit i imal tu para.
Znači Čović ga ne primi danas.
Dosli Turci da kupe izbore u ime SDA stranke!
Da je tito tu bila bi cesta za godinu gotova sa bakirom cemo cekati jos 25 godina.
Najveca Alijina greska o konstutivnosti naroda u BiH gdje su ga obostrano i Tudzman i Milosevic nategli u vezi ovog a Bosnjaci muslimani su i na jednoj i na drugoj strani manjina.Ostavio je i BiH i pogotovu Bosnjacima kamen oko vrata da ce ga tesko ikad vise moci skinuti jer ga je vezao gordijevim cvorom priznajuci u Dejtonu genocidnu tvorevinu
Alija je jos vise pogrijesio kada je poceo pisati onu knjigu pa kao bivsi robijas poceo voditi nacionalnu stranku i na mitinzima okupljati samo svoje. Pa je zato dobio kamen oko vrata i genocid .Nije htio uci u opcinu da provjeri ko je vlasnik zemljista po knjigama i katastru, koje je htio uzeti. A bilo bi vam svima bolje da ste se vratili svojim pretcima i vjeri.Problem je sto vecina i nezna od koje familije potice.
U ime hrvatskog člana Predsjedništva BiH AKADEMIKA Dragana Čovića sastanku je prisustvovao savjetnik Igor Planinić.. . . Cuj akademik
ovo i Bake nosi đozluke
ovo bake prevodi?
Bakir promjenio naočare, Sebija ne tuče.
Za početak nek urade cestu od stanice do Velešića...pa ću odmah povjerovati u ovaj autoput.
Jesul sa SDA-ovcama dogovorili koliko će centimetara autoputa ukrast?