Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije silne 'kritike', ovaj farmer prima BH mafijaške organizacije u svoje članstvo, za dobro obavljen posao, šta li. A i jesu vaši plaćenci, samo još podijeli seljacima masonske titule da izgleda kao ozbiljno članstvo. Smislili sebi dejtonsku favelu u Evropi, konsocijacija elitne BH mafije.
Vidite kako im je lijepo, pored toliko problema i takve situacije, i kritike ovaj glavonja Ivanić se smješka,može fotografija autogram... Mamu vam vašu...
epp haha ekonomsko propagandni program.
Da nam vi to niste rekli ne bismo znali
Satrogije preko glave
kakav zastoj kakve trice...............vidi kako ste "napredni" mashallaaaaa
Ja ne vjerujem ovom Daulu. Zvizdic je rekao da nikad nije bolje. Ovi su ocito ljubomorni na Zvizdicev napredak.😂
Da vi manje serete a više zelite da udruzite narod u jedinstvenu BiH a ne jos vise je rasparcavate mi bismo isli naprijed.. ovako necemo nigdje kako vise svima nije jasno da jedina stvar koja koci ovu drzavu je nacionalizam i podjela naroda :S Ako se nesto ne promjeni nikad nece biti bolje, a stalno isto radimo s toga kako da se promijeni ?
Kad nam posalju rahmetliju da prosipaju pamet, prvo nas zaduze pa doniraju i sad nam govore kako da dizemo poreze i akcize da nam mogu jos uvaliti kredita koji smo mi levati.