Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko su sad ovi ? trebalo bi im na vrijeme uradit presjek imovinskog stanja
onaj video sa Davorom fakat nije prirodan, onaj jastuk je naguran da se uši ne vide uopće. glas kojim govori i sam text kao da čita šta će reći. sumnjivo skroz, nadam se da si živ i zdrav i slobodan negdje legendo.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Mi u kantonima (županijama) nikada nismo bili protiv toga da se po uzoru na nas (drvene cijepanice slabe kaloričnosti) federalizuju tako i teritorije zaptariga te istariga (daljinski upravljači političkog Beograda). A u Beogradu su ljudi čiji daljinski upravljači su samo predmeti koji kada otkažu završe u korpi za otpatke.
Lahka zemlja, mir i spokoj za dragičevića.