Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje u svijetu u prvih 48 sati istrage šta se uradi, uradilo se. Sve ostalo je zavlačenje porodica žrtava, tako i u slučajevima Dragičević, Memić i ubistva policajaca u Sarajevu
Ma svi smo mi u istim govnima , bosanski katolici , bosanski pravoslavci i bosanski muslimani .
samo naprijed hrabro
Sta mu tacno znaci ovaj kostim?
samo mu gusle nedostaju... eto zašto si se ti borio davore, davore
Uzalud trazite Lukaca, prvo sredite one koji stoje iza njega, nije on slucajno ostavljen za ministra i ovaj mandat.....
Opet ovi nesto galame, gdje su im oni sad politicari sto su rekli prije izbora i poslije kako nece uci u skupstinu, iz protesta, jer nije rijeseno ubistvo, eno ih svi fino sjede,sta ces,toplo im,novac ih grije...pokusali iskoristiti ovakav slucaj za dobijanje politickih poena, kakva jadna politika..strasno..nicega se ne libe da rade,da dodju do te vlasti..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ukinite nargilu u fbih i videćete protesta i žutih majica, ima da gori!
Šta je ovom čedi Davoru? Glumi nekog Vlachus Genocidarius Druida?
SAMO mi nesto nije jasno...Lik vec +9 mjeseci trayi pravdu koju nije dobio,i iz dana u dan mi se cini da otac Davor nije upravu,jer je svasta rekao i nista nije ispunio,npr lov na vjestice i to...
Lukač je iz Krnjeuše, selendra da je nema dalje, šta ga boli racku za bilo čijim djetetom? Ja mu samo mogu poželiti da ne dočeka istu sudbinu kao i Davidov otac... Djete je djete !!!
vidi čede: gunj, opanci i šubara... prolupao totalka... ovo sve više liči na tragikomediju
i onda retardirani bosnjaci ga brane i staju an njegovu stranu