Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prokleti bili ako ikada vise i marke uplatite u BiH . samo hranite s tim parama ove nemani lopovske
Za milion godina mi kakvi smo se ne možemo dogovoriti, treba međunarodna zajednica da udari šakom od sto i nametne nam normalan politički sistem.
...lordovi su bili u srbiji pre par dana...evo kakvu kartu su donjeli....https://xdn.tf.rs/2016/12/02/Britanci-Balkan-Srbija-620x350.jpg
jest nama bilo dobro u socijalizmu, plate dobre, redovne, stanovi besplatno, kola povoljna, svake godine tjeraju te da ideš na more, zimi na zimovanje, SFRJ pasoš bio zlatan, bili smo cijenjeni, stručni i dobro plaćeni radnici u cijelom svijetu .. sad nam ye__bu mater retardirani banditi koje su ovi degenerisani lordovi doveli da nam vladaju .. na prevaru ..
@snjoooko .. iščeprkali ga iz najcrnje, memljive pećine .. da donese svjetlo u te naše mračne, teške živote ..