Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebala vas ta dokumentacija kad je nakaradno napravljena od strane PODOBNIH a SPOSOBNIH ocit primjer da i nejma
Cekali ste 8 mjeseci pa da date papire na uvid. Ko garantuje da za to vrijeme niste prepravili nesto,ako vam je bilo u interesu?! Sumnjivo!!!
nista od ovog nece biti al eto
ovdje nesto ne da smrdi vec zaudara na kilometar od policije do epilepsije
Tako radi islamska policija ! NA sljedećim izborima glasam samo za stranku koje će otpustiti sve policijace koji su kupili diplomu, članovi su bandi, ne izlaze iz svojih kafića, restorana , kladionica, stanova švalerki i privatnih BMWova koje su sve stekli radeći na sprjećavanju cunamija droge za zapadnu evropu preko BiH !
Odsada samo jedan refrendum može biti, a refrendusmko pitanje: DA LI STE ZA UVOĐENJE VANREDNOG STANJA DA ILI NE ! AKo ste za ne onda gledajte ovo i dalje dok se ne desi i vašem djetetu ! NAkon toga NEMA SUDA NEMA ADVOKATA, policajac svaki dan može dobiti otkaz, a tužioci dananoćno rade ! Tražićemo od evrope TUŽIOCE ! a nek zadrže nevladine organizacije hebale ih one. Puni smo policije koje PRAVA NEVLADINA ORGANIZACIJA !