Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba vama vas referendum kad ni u RSu nece biti priznat a kamo li dalje :D
SRBI POBILI 3372 DJETETA U BIH
U BiH ubijeno blizu 100.000 osoba, 50.000 žena je silovano, 150.000 ratnih invalida, od 1995. poginulo/teško ranjeno od mina 7500 ljudi, porušeno 614 Džamija, porušeno 190 Katoličkih crkvi, kroz srbočetničke logore prošlo 200.000 ljudi, 1,7 miliona ljudi oboljelo od raznih psiholoških bolesti zbog rata, oko 800.000 granata ispaljeno na Sarajevo! U BiH ubijeno 3372 djeteta,, DOSUĐENI GENOCID ZA SREBRENICU, otkriveno do danas 5000 masovnih grobnica! Ratna šteta blizu 100 milijardi eura!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Lijepa i Mirna Nasa JEDNA JEDINA DOMOVINA , ZVIJELI SRBI BOSANCI HRVATI , JEVERJI , SVI REDOM IMALI HRANE VODE HLJEBA SUHOVINE U IZOBILJU , NIKAD KLANJE NIKAD ROBOVANJE NIKAD RAT, ZIVA I ZDRAVA NASA DIJECA LIJEPE I CISTE NASE RIJEKE PARKOVI CARSIJE , ZATVOR DIKTATORIMA LOPOVIMA , SVIM ONIM KOJI ZAGOVARAJU RAT , SVIM ONIM KOJI ZAGOVARAJU STRAH NASOJ DJECI , NIJE MJESTO NA SLOBODI .
Ovako su govorili Oven i Stotenberg, te čitava EU u davnim 90, te nam davali vjetar u leđa da što prije sami sebe uništimo, a mi ratovali mesom i glavama za interes velike Hrvatske i Zagrebačke đamije, dok nam i vezač zastave ne zabi nož u leđa. Jedina prava šansa BiH je konsenzus i interesni dogovor Bošnjaka i Srba uz obostrane ustupke, sve drugo je utopija i nepotreban izlet u ponor i utopiju nekih viših bjelo svjetskih interesa. Da ima malo više mudrosti Bošnjaci i Srbi u BiH bi odavno
Mislim da bismo mi Bošnjaci kao i komsije Srbi trebali protjerati sve generacije 40+ negdje u planine jer i nisu za boljeg kada nam biraju ovako razumne lidere, ili im zabraniti pravo glasa. Prodaju glas za kilo kafe i onda nas SDA j.be 20 godina kao i njih Dodik... I stvarno, vas neke patriote je fkt odvratno slusati u pm.
@soja nema se mesa aa?
Jesi li čuo Haliloviću, nema promena granica.
Hoce neki Bosnjak da mi objasni na osnovu cega bi mi trebali da vam vjerujemo da bi nam bilo lijepo zajedno u RBIH i da vi kao najbrojniji ne bi iskoristili priliku da krojite BIH kako je samo vama volja? Zar niste ovim govorom mrznje pokopali i zadnju ideju o unitarnoj BIH? Zasto bi vjerovali nekom ko je od Sarajeva napravio Kabul i sprovodi neku velikoislamisticku ideologiju. Pogledajte samo na sta Sarajevo lici. Zasto da se vjeruje da biste sutra glasali za nekog "vlaha" ili "djikana" za neku funkciju a ne za svog?
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina, naravno da nece biti prekrajanja mape BiH nezavisna i suverena drzava BiH.
Kasno ste se sjetili sto bi se reklo. Guzili ste se svakom mogucem okupatoru, i dan danas masete turskim zastavama po Bascarsiji na celu sa brkatom Munirom, a sutra bi opet malo nezavisnu i suverenu. Nezavisnuu i suverenu u kojoj sutra i Srbi i Hrvati treba sa vama da masu turskim zastavama i dovlace Arapcine u Sarajevo samo zato jer su muslimani? Da izvines svako kad tad pojede sto je izas*ao. Kasni je sad za nezavisne i suverene. Bosna je danas usmrdjena lesina, pred raspadanjem. Zao nam je muslimani, ali niste znali sa njom.
@Mickey10 Guzili se svakom mogucem okupatoru hahah, nismo se vama naguzili okupatori i agresori 92-95. Od drugih smo gledali da uzmemo najbolje, turci nam izgradili veliki broj gradova, mostova.. prihvatili njihovu vjeru, austrougari su jos vise napravili za nas, pruge po BiH, zgrade, prvi tram u sarajevu, fakulteti itd. To se zove napredovanje, sutra hocemo u eu jer imamo koristi od nje da nam bude bolje. A vi bi samo da tapkate u mjestu i da se vracate u proslost.
Sad piśe njem List da referendum neče bit.a svi koji su do sad učestovali do petka idu iza śvedske zavjese.
Hajde više dosta priče, hapsite bandu koja podstiče referendum!
Ode referendumu u PICu materinu.
tacno su pica
Nisam znao da je referendumsko pitanje o "prekrajanju BIH" .
Mene ne zabrinjava referendum vec me zabrinjavaju drzavne institucije koje od subote ne reagiraju a koje su i po ustavu i po zakonu duzne da reagiraju.Nepostivanje najvise pravne institucije je udar na drzavu i njenu drzavnost.Primjer nedavni Turske gdje tako reci iste sekunde reagirala pravna drzava
Prodajem aparate
mozete s tim konstatacijama macku o rep i vi i ove bosanske škulje.
ma pusti...mudjikanska posla
@PredsednikMileRS pazi koliko su mudjikani glupi. mi se izjasnjavamo ovaj put oko dana RS a oni kazu "nema prekrajanja granica". pa kakve veze ima dan RS sa granicama????? tu samo mudjikan vidi logiku. koliko li ce tek da kmece za onaj naredni referendum.
Kad je rekla PICA onda mora bit tako.
Bosnjaci nikad da se protegnu koliko se mogu pokriti. Manite se velikobosnjackih i velikomuslimanskih fantazija, ova zemlja nece nikad biti ni islamska a ni bosnjacka sa tri vjere (bez Srba i Hrvata). Treba biti malo realan i ciniti ustupke na nekoj strani da bi se dobilo na drugoj. A ne zadrti ko sivonja. BiH treba graditi u realnom okviru a to sigurno nije unitarna RBIH posle svega sto se desilo i ovakvih odnosa.
....BiH nece biti unitarna, FBiH nije unitarna a PC je unitarna i treba takva ostati???jel to tvoja realnost???
optii...ma smjesni mi ovi realisti koji odbijaju u PC svaku inicijativu, zalbu i prijedlog bosnjaka i hrvata a za sve bi se pitali, od mjsne zajednice do drzave.eno im Rudonja ima seljacko sijelo sa onim debilom Lazanskim u studiju a dragi boze kako se klibere jedan drugom , izgleda da ce skupa spavat veceras:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)