Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoke kazne zbog 100 KM, ne isplati se.
a i tih 100 marki od fude alkoholičara načekaš se... mada svejedno sve u Zenici pobjednik ionako Željko Komšić
Pazite ovo, ovdje se HDZ i SDA vec unaprijed dogovaraju ko ce kome i koliko biračkih mjesta dati. Tako ovdje u Zenici, HDZ daje sva mjesta SDA, a u Zepcu opet, SDA daje sva biračka mjesta HDZu. Onda ološ kaže, "moramo braniti državu od HDZa, Covica i Hrvata" Jojjj....jedva čekam da svane da glasam za Denisa Becirovica i da SDA ološ zauvijek ode na smetlište historije!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Barem se bosnjaci bore oko svojih predstavnika, u hercegovini hdz nikad nije izgubio vlast
Bosnjaci su demokratski orijentirani u Hrvata ovih koji su ostali crkva vuče na fašizam..
Caucescu porodica RAUS
Unosili nove kutije s glasačkim listićima na biračko mjesto: Policija privela Hamida Bajrića, predsjednika izborne komisije u Bugojnu i Sanela Alagića
Amila,uzalud...znamo te,znamo da si SDA...Necete Zenicu dobit,pomirite se da ste tu proslost
SDA ovka iz reda ostalih se žali. Opet neka prevara u pitanju
Ko će krasti? Ramo ili SDA?
UDRI SDA LOPOVE....
Sutra dobro otvoriti oči
Identični problemi su i sa biračkim odborima na Ilidži
Nema smjene sda bez rata.., to je ološ koji se neda prirodno pomesti.., mora se malo hemije dodati...
nemogu se pomirit s tim da ce fudo opuhat sefka
Dragi gradjani, dragi članovi biračkih odbora, dragi posmatrači...Sprema se kradja STOLJEĆA.Imaju po 300 ličnih u opticaju u pojedinim gradovima, umrlih, živih. Lične su im oznacene crvenim flomasterom nazad x. To im je jedna od šifri.Molim sve posmatrace, clanove birackih da budu iznad osobe koja vrsi identifikaciju. Imate pravo biti metar iznad njega.
E haj genijalac objasni kako ce se izvrsiti izborna kradja? Oznacena licna crvenim flomasterom? Ja i ti dodjes na biracko mjesto i pokazes tu licnu, ako nije tvoja i nisi na spisku ne mozes glasati. Jel moguce da si toliki debil?
Kod nas u Vitezu: ALEN DJELILOVIC (član predsjednistva organizacije srednjobosanskog kantona SDP) u biračkom odboru ispred HDZ 1990. OMER MUSLIMOVIC član SDP, u biračkom odboru ispred Hrvatskog nacionalnog pomaka. BELMIN MUJKIĆ (sin vijećnice u općinskom vijeću Vitez Ilduze Mujkić SDP) ispred HDZ1990.
Fudo, zafalit će glasova pa pokušavaš navući preko biračkih odbora.
Fudo je olicenje najveceg zla u ljudskom obliku
Zacepi zeleni 😂