Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovog laktaškog bizona više ne treba trošiti riječi.
Mislim da je bolje reci krmka.
Sta ocekivat od covjeka koji je pljackom u namjedtenim tenderima doso do bogatstva...neko postenje? Covjek odavno nema dodira sa realnoscu i treba se gledat kao na pacijenta a ne na nekog normalnog covjeka..treba mu strucna pomoc.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Podrška gđi.👍
Samo posten I po babi ni po stricevima
Pa sto ne kaze i Zeljki Cvijanovic koja je iz mjesano7g braka.Stvarno ovog Debila Dodika treba treba sto prije uklanjati
satorsko gowedo milokrad dodjikan
Dzaba ha cojk viko ha vo riko
Mile namjerno hoće u ćuzu, kučni pritvor 2-3 godine da ne ide zbog pljačke. Tadička ni da čuje. Trao je krivousni Dikinom vibratirom. Narod zna.
Popuši.i će i za Mostar i za rs. Bez je..ćeg nema bolećeg. Mi ih napravili a oni, sram ih bilo! Na baba!? Pu.
Svaka čast! Milovu mladu je tralo 10-13 Bošnjka, muslimana. Lično mi piznato. Nije da se falim. Ona mala što se .urči, nije njegova. Neka uradi DNK. Ja. Jadni pravoslavci ii punoglavci! Ne znaju ko im je babo.
"Sve po zakonu"...osim kad je Mostar u pitanju haha
Je li itko ovoj "gospođi" rekao kako se nosi zaštitna maska na licu?
SMRADU JEDAN, BEZOBRAZNI. KRETENU ODVRATNI. KO LI TEBI DAJE GLAS????
Ovog idiota polati na psihijatriju. Već je postao preopasan za svoju familiju i najbliž okruženje. Za fašizam i vkjersku trasnu mrzñju će već dobiti ovih dana!
Ništa ovdje više nije šokantno. Pa pogledajte komentare i sve će vam bit jasno. Pa i ovj portal podstiče mržnju, inače bi pola korisnika bilo procesuirano.
jest lijepa
Ovo je jedna od najopasnijih izjava za suzivot naroda,koju sam ja dosad cuo.Da ljudi,radi politickih poena, ulaze u privatne zivote,koji mogu dovesti do porodicnih trauma.Ovo je nevjerovatno.
Kad joj vidite drugo prezime, jasno je zasto se udala za Bosnjaka