Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast gospodinu Komsicu
Da se sve ubice dovedu pred lice pravde. Ovo su bila samo djeca sa loptom u ruci, sankama na snijegu, rucicama kojim su milovale svoje majke u sklonistima. Da se nikad nikome ne desi Sarajevo ‘92.-‘95.
Zeljko gospodin
Zeljko ne vjerujem ti na kada cvijece stavljas na spomenenik. Rahmet i pokoj dusi nasoj djeci.
Ogavno je čitati komentare u kojima se vrijeđaju LJUDINE kakve su Halid ili Šerif. Također, gospodin Jusuf je po mom mišljenju najbolji doktor u ovom gradu, teško ćete naći toliko obazrivog i stručnog doktora. Igrom slučaja studiram veterinu, pa lično znam kakva je ljudina gospodin Nihad Fejzić, podrška gospodine Nihade, STUDENTI te podržavaju i uvijek će jer si to zaslužio! Izdržite. 🇧🇦