Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je u pitanju Izetbegović. Bio bi drugi naslov na vrhu " Bakir Izetbegović i 4 člana njegovog kabineta iz SDA placali skijaliste drzavnim novcem ..Al kad je Željko stari prevarant u pitanju ondea je to neki član predsjedništva..
pa napišite ko je u pitanju ... ako ste novinari
joj hamo vidi mu glave...
Ako je sve ovo točno, pitam se što onda radi državno tužiteljstvo...što se čeka...ili pak nismo pred zakonom svi jednaki.
kOJE JE IME ŠTO SE KRIJE, ČLAN ???IME I PREZIME ŠTA RADI TUŽILAŠTVO?
Oni se redovno skijaju, a nas uredno " nasanjkavaju "... neka, tako nam i treba , nismo mi bolje ni zaslužili ... OTPOR STOKO
Imena gospodo Klix-ovci! IMENA, ako imate imalo morala i novinarske etike. Zašto ne objavite, jel* se to nečega bojite ili ste obojeni zeleno, plavo - bijelo - crveno ili pu,pu,pu - nanđarasto?
I Zeljko Komsic prica kako bi on bio drugaciji da njega izaberemo. Hahaha.
Obzirom da je Radmanović stalno bio u alkoholiziranom stanju ne bi bilo čudno da je on nešto pobrkao oko pravdanja putnog naloga.
Ah lopova majko moja draga. Zreli svi za bajbukane.
ILI je možda onaj član Predsjedništva koji je u Beču bio za Novogodišnji koncert, sa suprugom i svitom???
stvarno bi zamolio portal ili nekog ko moze da doje do baketa da mu prenese da podnese ostavku i da se ne bavi politikom nek ide da cuva ovce to bi mu bolje bilo po svemu sudeci bake je gori nego ijedan srbin cetnik toliko se ponizava i ponizava bosance ne samo kod nas nego i u svijetu molio bi novinare i ostale koji mogu doci do njega da mu prenesu to .... ovo je vise krajni bezobrazluk
https://m.facebook.com/profile.php?id=1459999050966714 potpisite peticiju i lajkajte stranicu. Ne dajmo UNU!
Treba od njih tražiti sve pare nazad, za sve što nema opravdanja.
U svjetu ti bar par mjeseci treba da postanes milioner,,kod nas to budes preko noci samo se bavi politikom i nacionalizmom,,zemlja gdje samo opstaju,,milijarderi,,milioneri,,i prodani skart
Odmah ih sve treba smijeniti. To je sve novac gradjana BiH. Da imaju morala i da imalo misle na ovaj narod podnijeli bi sami ostavke, bariz moralnih razloga.
Nije novost da su Komsica prozivali za ovo ....ali "klikse" ne budite licemjerni....ili cutite ili recite o kome je rijec. Da je Radmanovic ili Izetbegovic...bio bi boldovan naslov.