Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sjecam se da je kmecao kada HDZ nije dolazio na sjednice?
Naravno nemas nista protiv sto HDZ blokira izbor Doma naroda FBIH, koji licemjer.
Prvo da se formira "Vlade Federacije BiH". Covic je vec najavio blokadu i uslovljava to izmjenom izbornog zakona. Pa ako se moze bez "Vlade Federacije" moze se i bez "Vjeca ministara". Sve blokirati i traziti rjesenje u novim izborima.
Bošnjaci bi da prave vlast u BiH bez Srba i Hrvata ili sa Srbima i Hrvatima koje su oni birali i koji njima odgovaraju...s druge strane Hrvati i Srbi nikada nisu birali Bošnjacima predstavnike niti im je bitno ko će predstavljati Bošnjake...može to biti i crni đavo ako ga Bošnjaci izaberu
Samo sve zivo blokirati. Posebno finansijske tokove. Nek mamu svoju ucjenjuju à zna se kome naj vise treba love. Ne popustajte milimetra Ronhilu sve blokirati dok ne shvati da je dosta zajebancije. Isto vrijedi i za Covicevu gamad
Kakav ste sistem u zemlji izgradili sa SDA, od rata naovamo, d9bro ikako funkcionisemo. MAKNITE SA POLITCKE SCENE, PUSTITE ZEMLJU DA PRODISE!!
Bošnjaci koji se zaklinju u BiH blokiraju njene institucije...grohotom se smijem, ali grohotom
Ma jok zezaš se ovo je Novogodišnji bingo ...načekaćeš se da javiš šefu imamo ga
Predraze, ne potezi za praljkovacom!
🍷😀😒😖🤢🤮🚑
tacno kao i blokada NATO i mnoge druge
Sada ce Bosnjo malo da blokira
Mamu li vam *ebem skutorsku
Yebite se. Ne budite kontraproduktivni, pa ce se konstituisati. Ne radite protiv drzave. Ako rafite - koji q ga i treba konstituisatb” sa vama. Ko vas hrbe. Ako bosnjaci krenu blokirat bit ce zajebano.
Šmrc šmrc
Ovo je borba protiv nacionalistickog šljama. A HDZ kad blokira onda je zaista blokada.
Samo reci inshallah!!!!