Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se obraca konakovic?U kojem svojstvu?Dezurno laprdalo.
Vlast je vas i sve ostale kategorije vec odavno zaboravila.Podijele vam pred izbore p 50 km i cim ih zaokruzite oni vama iza ledja srednji prst.
Gledaj maloumnih zelenih trolova, čim Dino osvane na portalima, odmah jurišaju k'o pravi fašisti.
@HarryCallahan pa i Dino je zeleni 100%
I ovo vam vijest? Šta tačno hoće, nisam u toku, a nema ni jedne prethodne vijesti o ovome.
Jel ovog neko vidio na ispracaju tabuta u Sarajevu il u Srebrenici? Ja nisam. Toliko o njemu.
@Kanuni Dokle ćete vi, zeleni maloumnici, "jahati" na bošnjačkim žrtvama radi svog ličnog interesa i pljačkanja bošnjačkog naroda??? Stvaro je vakat da "sjašete". Vi fakat niste normalni!!!
Vidjeni su u kafani
Čitam naslov .....obratio im se......i odmah znam nastavak rečenice- ko drugi nego dežurni za mazanje očiju
Čestitke Kifli na dobrom potezu. Nadam se da će i pomoći ljudima.
Nema se narod nažalost kome obratiti
kako nema, nek se obrati sdooooou, vidiš da su 25 godina riješavali pitanja invalida stavili ih na marginu margine i tu su od rata do danas.