Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad u tramvaju ne smijes reci "ima izac"
🤣🤣🤣
odma ti zaprde kad uzviknes
Eh ovo je mocno i pravi pokazatelj o tome sta narod misli o ovom skupu!!!
racuni su vam godinama bili placani po pola godine unaprijed, sada cete se radi ovoga nacekati da od mene vidite placen racun
Trebalo je načiniti i opsežnu dezinfekciju, dezinfekciju i deratizaciju
jesu saprali vanago
Ovako su i Rusi odmah prali ulice Moskve nakon sto su proveli 60.000 zarobljenih njemackih vojnika kroz grad. Ali doduse morali su prati ulice jer njemacke vojnike namjerno nisu hranili nekoliko dana i na dan parade im daju supu od kupusa, sto je izazvalo proljev dok su ih vodili kroz Moskvu.
mislim da je to od straha...ostalo
saprati prljavštinu
Bravo za komunalce.
Iza anavoG sve uvijek mora oprati.
Eto Forto i Pedja i ostala bratija,sto"nisu ovdje"zavrsili ste ovo sramno djelo. Budite sigurni da ste završili i sa vlascu u Sarajevu zauvijek
Opetite jos jednom kad produ da saperete ta govna
Zauvjek okaljan grad
saprati odmah iza govana, hahahaha
To je trebalo Domestosom dobro oribati.... Ili solnom kiselinom.
@hawkeye dobar
Ovom prilikom želim da poselamim direktora RAD-a, da mu poželim sve najbolje, zato što je sa ovim činom "oprao" sve, od učesnika do organizatora. Aferim mumine, Alah te nagradio!!!