Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je alarmantna vijest za vladu. O čemu li će sad palamuditi kad vjetrovi rastjeraju nečist zrak
vrijednosti pale. gdje je nestao taj SO²?
Vlada kantona plati struju 4 mjeseca i svi se grijemo na dugme problem rijesen oko zraka odmah 😉
Zagadjenje u Sarajevu dolazi, izmedju ostalog i radom termoelektrane Kakanj! Veliki dio i od automobila. Mislim da bi se na tom fonu moglo nesto uraditi: kvalitetniji filteri u TE Kakanj te voznja par/nepar u kriznim mjesecima: decembar, januar i februar. Ovo bi moglo od slijedece zime. Novi tramvaji i trolebusi ce biti tu a ima vrijeme i za filteru u TE.
Moja djeca iz kantona Sa došli u Sloveniju raditi i udisati čist zrak.Ja s njima došla da se smjeste na prvu,ima par dana.Jutros razmišljam BiH mi nije ni pala na pamet.Kad si s svojim voljenima ništa te ne veže za komad zemlje,domovine koju si ostavio.Ako sam ja prisiljena da me truju na sve moguće načine u BiH,neka mi oni nikad ne budu,amin
A kad kreneš na godišnji odmor, tad će ti BiH ponovo naumpast, jer za više ne možes zaradit je li? Sirotinjo jedna 😂
@gooUser168 oprosti pa nisam bogata kao ti da mogu pišati po sirotinji...O tome ko je sirotinja,duhovna se da zaključiti na osnovu mog i tvog komentara.Materijalna nije ni bitno jer sam ja vec svoju djecu zabrinula stambeno,da se imaju ako požele nekad vratiti ili povremeno biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napokon nam ocistili zrak Forto i Konakovic… HAHA.. bagra izdajnicka
Vuk i Bijeli hljeb se usutili, obecanje se mora ispuniti!!!? mladi nece stati dok se ne riješi to!!!?
....a Vlada i VUK tjeraju mlade iz KS?????