Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooojj Boze OBA GRADA kaze...Pale su njemu grad je.beni..SELO!!!
od sveg srca pozdravljam ideju i cim prije zelim osvjeziti uspomene na mladost i sex u gondoli :D
pošaljite vehabije da očiste mine, a neka povedu i svoje hanume.
a mine? Da li se pitate sta je sa minama?
I srbi su vam bili simbol grada pa ste ih etnički očistili.
srbi KOJI DOLAZE NA OVAJ PORTAL U NAMJERI DA PROVOCIRAJU SU SADOMAZOHISTI KOJI SE PALE KAD IH NEKO VRIJEĐA. ZA MENE ĆE LUKAVICA UVIJEK BITI LUKAVICA A srbin,srbin KUKAVICA.
Molio bih da se odmah sagradi policijska stanica na trebevicu u koju moze stati minimum 100 policajaca obucenih za borbu protiv terorizma.Tako da mozemo mirno i bez straha za nasu djecu setati tim izletistem.
Nemoj tako da pricas realisto brate, hoces da te Sarajlije namlate. A realista ce meni, izazivam ih svojom poezijom, jer sad kad nemam svoga Ratka, smrt je meni jako slatka.
aferim.ovo cijenim!
Hajmo rajo na Trebevic, dihat ciste have, Srbi su nam porucili, nece da nas mlave, ako bude kakve prpe, spremimo baklave, povedimo dobre mace, nek ih Srbi krpe.
Udarili Srbi s Trebevica, medj\' Bosnjama zavladala hica, gondole im rajom pretrpane, sada bjeze niz liticke strane. .
Nek su se oni slikali,jadnici.
Ja cu pored tebe prvi s motkom stati, ali ako ce mi tvoja mati dati. Pitao bih i za sestru,al ona mi je vec dala i jos pri tome govori moj brat realista budala. Ja njoj kazem,nemoj tako za moga Srbina brata, ona meni ja ga vidjela dere Ratka. Pa nije valjda gay, ona meni kaze,moj brat misli da je to ok.
@MDRFKR realista i zeli ovakve komentare, netreba mu to priuštiti
ko zivi u sarajevu a nije bio na trebevicu obicna je papcina,kad stanete na vidikovac mozete reci da ste grad posmatrali i vidjeli u potpunosti..
ZA REALISTU... kako voliš u stihu evo jedna kratka, moreš reć haiku za tebe... osta RS želja pusta realno ti svr šim u usta... ;-)
@realista pamet ti definitivno nije za dvije noge... ali definitivno me nasmijavas :)