Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUDIJE NAPOKON MORAJU ROBIJATI!!!ONI SU GLAVNI KRIVCI ZA SIROMAŠTVO I SVO MOGUĆE ZLO U OVOJ ZEMLJI!! svi se prave mutavi a jedan radeljas kamara milione. HALO RADELJAS KAMARA MILIONE!!! lik koji u normalnom sistemu ne bi bio sposoban radit kao portir. prije rata su ga tri firme odbile jer je nesposoban da bude ćato ili portir pa je klao stoku za mesare jer je ova prikaza jedino za klanje sposobna. evo zasto u alijinoj nakaradi SAMo ostaju starci, nesposobni i kukavice. ostali il su otisli il se
ili se bore da odu
Licno znam da nakon transfera Esed nije uplatio porez na dobit.
Gdje ima tih vikendica za 3,000 i 10,000 KM ? A kad treba naplatiti od države onda 1,03 miliona za zemlju u Nedžarićima. I još me hladno "predstavlja" lopov sa glavurdom junca u institucijama.
Špoljarića treba odmah hapsiti. On treba da bude u službi pravde a ne da štiti kriminalce. A tek njegove afere oko otimanja stanova. Na prevaru dobija potpise od senilnih starica i uzima im stanove. Ne znam šta čeka SIPA...što ga ne hapsi.
Hajde sada Federalni policajci. Zar sve ovo gore nije povod za istragu. Važi za tužioce, naravno. A dobre su - od drveta!
Pa ima li kraja ovom Radeljasu !
Glava za konzervu od gulasa
Meni je jasno da je Radeljaš uhljup. Ali mi je gore što ovaj sudija N E H LJ EB još radi..... Arbene Murteziću postoji li suspenzija kod Vas. Sramota bi me bilo raditi kao disciplinski tužilac a da mi se ovako nehljebi smješkaju iza leđa. Ako ovo ne podereš nemaš nikakvog razloga da ikome išta više govoriš moj Arbene...
Sva sreća da su nestali svi financijski podaci iz UKC Sarajevo kojim je DO PROŠLE GODINE SUVERENO upravljao isti Radeljaš ! "( dug UKCa od 70 miliona će pokrit Sebija Izetbegović kad proda državnu bolnicu kojom sad suvereno rukovodi i spoji dvije ustanove)
Ako proda OB AN - kako će je spojiti sa Koševom?
SUdija, nadamo se da kaznu nećeš izdržavati u svojoj vikendici kao objektu otvorenog tipa za one koji se pokaju !!
A Radeljašu nagrada PRIVREDNIK GODINE, kad je i sudiji prodao vikendicu na zemlji koju je pokrao od Srba i UPRAVO za to bio osuđen, a sudija kupac prethodno ga pomilovao izdržavanja kazne !!! "Buhahahhahahahhahahahahhahahahha Stvarno ovo je cirkus godine !
hamo...vidi mu glave...
o hebote...sudija opravdava lažiranje informacija :D:D:D Ma o ovoj karikaturi od insana je suvišno bilo sta reci vise....al džaba kad on ima zaleđinu.
CITAT: Novinari CIN-a su pitali sudiju kako nije znao ko je kupac kada je u ugovoru koji je potpisao bilo navedeno da je Radeljaš ranije započeo sa gradnjom. “Znate zašto je to - ja sam imao građevinsku dozvolu, ta građevinska dozvola je istekla još ranije. Da bi on to legalizovao, trebalo je da napiše da je ranije napravljeno”, objašnjava sudija. Komentar: Radeljaš uspio prodat i sudiji vikendicu bez građevinske dozvole , NAKON ŠTO GA ISTI SUD OSLOBODIO IZDRŽAVANJA KAZNE ZA KRAĐU NEKRETNINA
NAjmanje mjesec dana pritvora nakon spektakularnog hapšenja ! Obadvojici ! A Goran Salihović da se brani sa slobode. I IZ RADNOG ODNOSA ! :))
@CIN Da nije Radeljaš i magistrirao uz pomoć iste vikendice ?. Eh to bi zaista bilo previše ! “Buhhahahahahhahahahahhahahahha. Sarajevski sud u kojeg nije nikad kročila kontrola !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikako da razlučim tko je veća lopovčina, Radeljaš, sudac ili ovaj pravobranilac ...? ? ? Pomozite mi da se odlučim ... ! ! !
Bakir, Sebija i njihovi minderaši su glavni krivci!
CITAT: Murtezić tvrdimda baš za ovo i nema neke posebne definicije, DAKLE DOZVOLJENO. Eno pročitajte onu koja postoji a koju mi je dostavi Arben: DA je Špoljarić bar desetak puta kupio nekretnine od Radeljaša ( ko Keljmendi od minstra sigurnosti Radinčića ), eh to bi onda moglo biti predmet disciplinskog prekršaja. POUDANO ZNAM MEĐUTIM DA JE O KRIVIČNOM DJELU SUDIJE BIO UPOZNAT PREDSJEDNIK SUDA GORAN SALIHOVIĆ , te da nije reagovao da bi psotao glavni državni tužilac.KADA OPET NE BI REAGOVAO !
OPA BATO, hoćel to biti po prvi put da se hapse jedan ministar i jedan sudija. U NOVOGODIŠNJEM PAKETU !! ŽIvjeli !!! Ipak o svemu je bio upoznat tadašnji predsjednik sarajevskog suda pa bi mogao ko Mjesečar dobiti status svjedoka ili saučesnika, zavisno jel OD PODRŠEK JAVNOSTI :) Njegovo ime ? AH DA, Goran Salihović trnutno GLAVNI DRŽAVNI TUŽITELJ ZA BORBU PROTIV KORUCIJE :))))))) Poraslo dete, što bi reko vojvoda NIkolič, osamostalilo se :))
JA ću rado papire o Goranu Salihoviću dostaviti INTERPOLU ! JEr zaista se on ne može uhapsiti a da se ne uhapsi i kompletno takozvano visoko i sudsko tužilačko vijeće koje ih i postavi. Disciplinski sudija Murtezoć nakon što sam prijavio sudije kriminalce izjavi: PRIJAVA SE ODBACUJE JER SUDIJA MORA VIŠSTRUKO DA PONOVO PREDMET PRIJAVE ! Dakle kad je Špoljarić prikupio nekoliko vila na navedeni način on bi bio razmatran KAKO OBAVLJA DUŽNOST. A dotle ne ! JEL TREBA OVAKVOJ PRAVNOJ DRŽAVI NEŠTO ?
@kuga - umnoži te papire i pusti niz čaršiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)