Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveća korupcija je na mjestu gdje se dotiču državno i privatno ! Svaki tender je naštiman i sve je dogovoreno...vrlo rijetko neka firma uleti i uzme posao namještenim... Sve je naštimno i po zakonu !
naravno d aje nemoguće ;=). Sta vi imate da šnjuhate i mi da znamo kako naše mudre vođe troše naše pare :D:D:D:D
Ma mi smo raj za kriminal
Ahahahahahah al me nasmija 20% ama 99% tendera nemozes dobiti ako pare nedadnes licno iskustvo
@dmachiavelli ma smjesno pravi biznismeni nemogu dobiti tendere od necijih rođaka da bude idealno lako je to objavis tender na internet a tako i ponude da cjeli svjet moze vidjeti i onda nebi bilo sranja
svi nasi zakoni i procedure su napravljeni tako da olaksavaju, hrane i kriju korupciju......
@ZauvijekTvoj ...........odlicno.............odlicno..........sutra petak .......odmah se nekako lakse dise.........
@ZauvijekTvoj bice bice.........nedam nikom da mi kvari vikend
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JAVNE NABAVKE tajne ??? Zovite SIPU u pomoć ! RIječ je zaista o kriminalu biblijskih proporcija. A ni Kuranu nije maslo za RAmazana ! NE samo da se pljačka aminuje nego i kad je nabavljač potovao djecu u vrtiču BEZ IKAKVE DOZVOLE za obavljanje prometa, NIŠTA !