Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lakse bi bilo pitati cime bosna uopste raspolaze hihihihihi
Pa spašavao bi nas Damir Hadžić kao i Zlatko Lagumdžija na čelu sa cijelom strankom SDP. Poslali bi oni BETMENA ispred sebe. Oni bi Nas spasavali tako sto bi otisli odmah vani (ko fol da lobiraju) da nam donesu pomoc. ali morali bi sav preostali Cash iznijeti iz zemlje jer (ko fol) treba kupiti pomoć. Naravno ne bi se nikada vratili... M.A.H.M.U VA.M. H.EB.E.M. SDP-ovsku.
JAD, PATNJA, CEMER, BJEDA... VLADA BOSNOM. RIHTER DOBRO DOSO\' ! KAD SVE IDE U RIKVERC PRVO VLADU MALO PROTRESI MOZDA DODJE DO SEBE !
NE DAJ BOZE DA NAS STIGNE KAKAV ZEMLJOTRES, JER TU BI NAM I BIO KRAJ A OVE OKOLE AZDAHE JEDVA CEKAJU DA NESTO BOSNU SA ZEMLJOM SRAVNI. TAKO DA DRAGI BOZE SACUVAJ NAS ! I ONAKO NEMAMO PARA JOS NAM SAMO I TAJ BELAJ TREBA, JEDINO BI BILO DOBRO DA SE BANKE SRUSE DA NE MORAMO KREDITE VRACAT!!!
@prijedlogu HODZE, POPOVI, I RABINI NISU BOG. I ONI SU GRIJEŠNICI, I NE MORAŠ IRONIČNO IZLAGATI STAVOVE. ISKULIRAJ. VIDI PA NEK NAUČNICI, SEIZMOLOZI, VRLI GEO-TERMINOLOZI ŠAPNU TEBI KAD ĆE BITI SLIJEDEĆI ZEMLJOTRES. I ONDA ĆE I NAMA BITI LAKŠE. HVALA.
4 psa u cijeloj Federaciji za traženje ljudi, nevjerovatno i sramotno, a toliko pasa lutalica hoda cccccccccc
Ovaj gospodin očito da ne zna daje grupa pripadnika oružanih snaga izuzetno dobro obučena za ove poslove. Pripadnici OS BiH su u protekle dvije godine obučavani od strane austriskog tima za urbano traženje i spašavanje . U austriji su izuzetno zadovoljni obučenosti i za posao traženja i spašavanja su certificirali sve učesnike obuke. Što znači da mi imamo ljude za koje niko ne zna ,ili ne želi da zna.
da li vam je poznato, takodjer i officialna stranica sta da se desi ako bude zemljotres na balkanu 2012. zasto ova \"slucajnost\" ? http://www.mojevijesti.ba/novost/77103/zemljotres-ce-pogoditi-bih-30-marta-u-42-sata
Da se ne lazemo, kad jaci zemljotres udari nema te jedinice koja bi nas mogla spasiti.
Nikad nigdje otici necu iz Bosne, u njoj sam se rodio iz nje cu i preseliti na Ahiret.. Smririmo se mi na zemlji, pa ce se i ona smiriti..!!
Upregnite 4 psa u saonice i bijezite na zapad.
.....BISSMILLOM !!!!
Od krampe si i pobjegao na asfalt. Mogu misliti kako bi se sada krampe i prihvatio! Nasmija me ha ha ha ha ha Al; bilo bi zanimljivo poslusati ovoga iznad sa prijedlogom i vidjeti P..u..lj..i..c..a i C...e...r..i..c...a kako zajedno krampaju i vade unesrecene iz rusevina dok im raja daje punu moralnu podrsku. E to bi vec bila slika za naslovnice!
Posto je iz kometara na ovom portalu vise nego ocigledno da postoji koncenzus da ova pitanja nisu u nadleznosti geo-fizike, niti seizmologa, nego su iskljucivi domen religije, predlazem jedinu fer soluciju koja se logicno namece, buduci da je religija preuzela objasnjenje fenomena zemljotresa i odgurnula u stranu svu egzaktnu nauku, bio bi red da prihvati i odgovornost za posljedice spavasavanja eventualno nastradalih u ovakvim nepogodama. Kada se vec toliko guraju da vode glavnu rijec u pitanjima egzaktne nauke, jedina fer solucija bi bila da popovi, hodze, svecenici i rabini preuzmu odgovornost i za saniranje situacije, kada vec tvrde da bolje znaju od ostalih, dozvolimo im da to pokazu primjerom.
Bih ima Bakije-pokopno drustvo i to je to.
i sad ste se sjetili ...
ccc ovo je KARINA od države :( užas!