Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće čovjek zemlju bez Suda da mu se ne bi sudilo divna ideja :)))
j*bem ti referendum j*bem , j*bem ti genocidu, j*bem ti sve mrtvo i zivo, j*bem , j*bem,
Niko u BiH ne radi toliko protiv BiH koliko sami Bosnjaci.
bošnjaci što ste se okomili na dodika, on praktično živi u drugoj državi i nema utjecaj na vas. Radije se pozabavite kriminalom lagumdžije komšića izetbegovića lijanoivića jurišića i drugih lokalnih lo pova koji vas pljačkaju i vode u propast
Naravno da cilj raspisivanja nije secesija. Cilj referenduma je da Milorad Dodik i njegovi skupocjeni glupavi prijatelji izbjegnu pojavljivanje pred nadležnim sudom koji bi mogao postavljati neugodna pitanja u vezi sa ubistvima iz koristoljubla stanovnika Bosne i Hercegovine...
Mislim da bi Dodiku i politicarima tipa Dodikovog najbolje i odgovaralo da djeluje unutar spojene ili vise spojene BiH. Posto podjele nema. I on nema efektivne opozicije posto samo vrti razbijacku-nacionalisticku politiku. Jer kod njega i ako ima opozicije nemoze djelovati posto se boje pokazivati slabosti. A bez nesmetanog rada opozicije nema napretka. Politika koja je osudjena na propast.
Ja mislim da je Dodik namjerno pogresio temu. Niko ne govori o sesesiji vec udaru na Dayton. Nek spoji RS i FBiH pa nek onda poziva na referendum oko formirane vlasti u FBiH. A Inzko mu je vec dao detalje koje tacke Dayton-a krsi.
PRVO IDE SRPSKI REFERENDUM, A ONDA I NAS !!! POZDRAV SVIM BOSNJACIMA IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB S PJESMOM \"RASTAJEMO SE MI\" !!!
Jaaao sto se raja lozi da komentarise Dodika
ma ljudi moji dragi niko,hocu reci ni jedan politicar vise ne lici na medjeda od ovoga dodika,on ima i pokrete i facu i politiku medjeda da izvine medjed u sumi,pa on isto reaguje kao medjed,cim nesto ili neko se pojavi on samo zamumla i misli da ga se svi boje na svjetu i da on svima odredjuje zivot,koji strah je utjerao ovim srbima u sumskoj,pa samo gladuju.
Vidim ja da vi necete u Evropu. Bogami ja odo,stidim se svojih rodjenih roditelja jer me oni uzdrzavaju od svoje penzije.Trideseta mi je nastala,ostari ja slusajuci godinama Dodika,Izetbegovica,Covica,Tihica,Silajdzica itd.
@hahahahaha Boli nas dupe za vama srbima u RS!!! Ti ako nisi znao ima muslimana i hrvata koji žive u toj genocidnoj.Znam da ti ta činjenica ne paše,ali zato se žali svojim herojima Mladiću i Karadžiću što svoj posao nisu uradili kako treba.
dodik vodi srpski narod ka uništenju a mozda i u nestanak jer srpski narod ne moze da se odbrani ako bude rata u BIH!!!!
najbolji su mi ovi bosnjaci sto se sekiraju za napaceni srpski i hrvatski narod A sebi su izabrali Lagumdziju Lijanovica Bakira Jurisica Komsica I ostalu ba gru da ih pljacka Sva go lo pov do lo pova
Bosnjacki narod mora dobro da razmisli i da hladne glave reagira na ove provokacije ceda. Da li je nasom narodu u napacenoj bosni potreban jos jedan r a t i nove patnje i razseljenja? Evo ja sam iz porodice izbeglica. Treba doboro premislit pre nego sto se narod uvuce u jos jednu krvavu avanturu. Kako da mi znamo da ce rezultat biti nama pogodan sta ako bude jos gori nego sada sta smo onda uradili jos vise patnje i muka nasem narodu. Treba trezne glave premislit o svemu a ne glavom kroz zid. Selam braci iz suncane kalifornije!
Ako je BIH zemlja 3 naroda kako pise u ustavu, a jeste,ta ista je potpisnica povelje UNa,u kojoj jasno i glasno pise da narod ima pravo na samoopredjeljenje do prava na odcjepljene, sa zivotnim teritorijem na kom ima vecinu,neznam sto se pjenite,covjek zasad samo trazi ukidanje nelegitimnog suda--sitnica,a vi neurozni-- Normalno je da se malo kasnije traze prava za narode u BIH KOJE IM PRIPADAJU PO MEDJUNARODNIM PRAVIMA.
Besposlen pop i ovce krsti, te tako i Mile Dodik, predsjednik tvorevine u kojoj za njega nema posla, sem kad mu dolazi Tadić ili on ide njemu i Srbiji u posjetu.